Eric Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Mám kúpenú Octavku2 a zaujíma ma čo je to to na fotke ten hliníkový obal, je to nad relátkami pri volante. Ešte by som poprosil či by mi niekto nepopísal ako zistím kolko mám naprogramovaných kľúčov alebo ako to naprogramovať cez Vag, ten mám len postup by som poprosil lebo ho mám v Angličtine. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eric Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Len čo to je? To je otázka?? Na tom 4 obrázku v lavo je vidno kablik ako pri telefone alebo GPS antenkach, čo poviete? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eric Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Moc som to neriešil nevedel som čo to je, nemôže to mať niečo s alarmom alebo niečo také a predchádzajúci majiteľ mi to nedal? Ešte som si spomenul je to nalepené ako na kaučuku alebo surovej gume stále lepaica čierna hmota. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Tak jsou na tom nějaké nápisy a kódy, takže bych šel po tomto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 opiš z toho čísla a googluj, dopátráš se, ale dle mě je to buď GPS lokalizace nebo součást systému pro vozidla TAXI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 podle symbolu popelnice bych to videl na baterii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 a nemůže to bejt plastická C3 s roznětkou? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eric Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 RE: Rolbař Kámo si to trafil, ráno som sa do toho pustil a je to: Digicore zariadenie na monitorovanie vozidiel, GPS/GSM, som to otvoril a má to sim a neaktívna, asoň že tak. Len uvažujem či by sa to nedalo, využiť, preprogramovať aby to poslalo nie na ich server ale mne sms o narušení ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 sežeň od toho manuál a uvidíš, co se s tím dá dělat, některé přeprogramovat nejdou, jsou určený pro jeden systém monitoringu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eric Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Náhodou o niečom nevieš si dosť skúsený ako pozorujem, je to 6239 Type cx -5 Modul z roku 02/2007 je tu ešte číslo E4 v rámiku a 021262 ešte je tu presná verzia alebo čo to je VER-08:31:24:80-L/248 GSM Ver 3.44 a H/W Ver 2.5 Googl mi nič nenašiel a hladám ako ďas. A poradiť ako si pozriem koľko mám naprogramovaných kľúčov, by si mi nepomohol keď robíš diagnostiku, kúpil som to z druhej ruky a strach mám isť aj od auta :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Proč by to mělo posílat an jejich server a ne Tobě? Musí se to dát nastavit...jak se to vůbec dostalo k Tobě do auta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eric Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 kúpené, a dovezené z Holandska, podľa toho čo som čítal na oficialnej stranke digicore.com aj cz je to monitorovanie vozidiel a to firmy, aj súkromné osoby a taxi, tak neviem ani pôvod auta ale je dosť zachovalé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Tak to odpoj a vyhoď a je to vyřešené. Přes koho jsi to auto kupoval, že ani nevíš původ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eric Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Tak doslova som to nemyslel ale kde to jazdilo v Holandsku a ako iba to je otázka. Tak som to vytiahol z auta a tu sú fotografie, ak si všimnete ledky stale je to aktívne asi odpojím bateriu, ak by niekto vedel ako to využiť dajte vedieť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 vyndej z toho tu sim kartu, pokud to bude fungovat jako většina gps lokalizátorů, tak na té kartě bude v tel. seznamu nastavení, co jak a kam se má odesílat. Do auta bych to zatím nevracel. Klíče zjistíš v adrese 17, přizpůsobení - kanál 21 - immo a pak adres. 46, přizpůsobení - kanál 01 - dálkové ovl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eric Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Vybral som to z auta aj sim ale na sim nieje nič iba ak by to všetko bolo v softe v krabičke. Tie kľúče dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FreeRS Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 upřímně bych to rozchodil já mam origo škoda GPS GSM hlídání a je to super jen si u společnosti která to provozuje nechaš vše napsat na sebe zaplatíš roční poplatek kterej není tolik jako koupit vše new já měl pořizovačku 16tis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.