martin.mazec Odesláno Listopad 7, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2017 Dnes jsem pouzil aplikaci torque a ta minukazuje teplotu chladici kapaliny 70°C a na budikach mam 85°C diagnostika zadnou chybu cidla neukazuje Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Listopad 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2017 Kde najdu cidlo chladici kapaliny co jde do budiku a do jednotky.Co jsem nasel cidla tak jsou je dvou polove.Ja mel zato ze je to jak u o1 4pol Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 8, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2017 na OII je čidlo 2pol jen do motorovky a pak jde datově do budíků, teplota na budíku neodpovídá teplotě v reálu až o 20°C 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 9, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2017 a jsou ještě nějaké čidla na teplotu? Za studena mi totiž startuje v poho, moc se mu nechce když je teplota cca 70 podle budíku, pokud je ohřátý uplně, tak zas celkem v pohodě.. a i v chladných dnech jedou sahary po vypnutí motoru. je to OII 2,0 FSI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Listopad 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2017 Ja mam spis problem stim ze je kolem 0a zhaveni jen problikne.Jsem zvyklej z O1 ze to zhavilo podstatne dyl.Da se kodovanim prodlouzit doba zhaveni? Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 11, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2017 FSI má ještě čidlo v saní kontrolka žhavení nemá s dobou žhavení nic společného, auto si žhaví dle potřeby ještě i po startu, OII má 5V svíčky, takže žhavení je o polovinu rychlejší jak v OI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 11, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2017 Rolbař: neviš prosim Te kde zhruba v tom sani bych jej mel hledat? Na samotnem sacim potrubi je dost svorkovnic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 11, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2017 co si pamatuju, tak jedno je přímo u filtru a druhé na sání u motoru, ale nevybavím si rozdíl v 4x4 a 4x2 verzích, každý ten motor je trošku jiný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Listopad 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2017 Aha [emoji3] takže to asi bude v pořádku. Jen ještě takový dotaz určitě to někde je napsané .Když je čidlo teoreticky v pořádku tak nejspíš bude termostat v pr... strašně mi kolísá teplota. Ohřát auto na 90 je celkem problém.po dálnici to jde ale městě skoro vůbec.Podle budíku se to vyšplhá na cca85 a podle diag na 70.A takhle to furt kolísá muže to být termostat? Sent from my iPad using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 12, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2017 ano, toto může být termostat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.