Matix Odesláno Listopad 29, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2017 Chcem namiesto otvaracieho polníka odkladaciu priehradku, ale nič také som nenašiel. Keď som vymontoval popolník, je tam velký prietor, ale nie je uzavretý. Viete mi poradiť či vôbec niečo také existuje? Kde by som to mohol zohnať? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Listopad 29, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2017 Trochu nechápu to šedý podbarvení txt, blbě to vypadá ale hlavně se to hůř čte. Jak jsi vymontoval popelník? To spíš celou schránku. Popelník je jen vložka která se s tý schránky jen vyndá a máš odkládací schránku do který ještě můžeš dát vložku aby ti tam nechrastily třeba drobný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Listopad 29, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2017 Aj keby sa niečo také dalo kúpiť čo na tom vyhráš? Priestor pri tomto rozmere by aj tak nebol o nič moc viac ,to nemáš jedno ,pokial do toho neklepeš vajgle tak to nie je popolník,či nie??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 30, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2017 Rozdíl v prostoru je, spíš mi je divný, že tam nemá dvířka, to existoval i neuzavíratelný popelník? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 30, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2017 Yeti má schránku bez víka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Listopad 30, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2017 Rolbař trefa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matix Odesláno Listopad 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2017 popolník je ako vložka to mi je jasné. tak teda keď vymontujem tu schránku do ktorej sa tá vložka popolníka vkladá tak je tam oveľa väčší priestor ako samotná schránka na popolník preto mi nestačí tam dať len tú vložku Myslíte z Yetiho by to mohlo pasovať? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 1, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2017 mělo by, Yeti používá stejný plast středového tunelu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 1, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2017 to zavání prostorem na velký telefon :) Sám s tím taky trošku bojuju, ale většinou si ho pokladám právě na ten zavřený popelník, 5,2 palce je skoro přesně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Prosinec 1, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2017 Áno vložka by mala pasovať, číslo stredového tunelu je zhodné ako u O2 tak u Yetiho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kai-Yin Odesláno Prosinec 27, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2017 Zkoušel jste to už někdo? Našel jsem vložku zde: https://www.mihocar.cz/odkladaci-prihradka-skoda-yeti-lift-5l0-5l1863383c/d-126419 a zde s AUX vstupem (to by bylo supr, nemuset tahat kabel až z loketní opěrky) https://www.mihocar.cz/odkladaci-box-skoda-yeti-lift-5l0-5l1863383d/d-120736 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Prosinec 27, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2017 To musí pasovať je to to isté ako vložka s popolníkom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kai-Yin Odesláno Březen 4, 2018 Sdílet Odesláno Březen 4, 2018 Pokud by to nekoho zajimalo, skutecne tam box z Yetiho sedi a to bez uprav. Problem je ale v tom, ze po pripojeni AUX kablu z loketni operky jde zvuk pouze ze strany ridice. Nemel by nekdo nejaky tip, cim by to mohlo byt? Neni tam treba neco nekde naprogramovat, aby auto vedelo, ze je tam neco jinak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kai-Yin Odesláno Březen 6, 2018 Sdílet Odesláno Březen 6, 2018 Mohl bych někoho požádat o kontrolu, kdy svítí v popelníku žárovka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 7, 2018 Sdílet Odesláno Březen 7, 2018 Když jsou rozsvícený světla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kai-Yin Odesláno Březen 7, 2018 Sdílet Odesláno Březen 7, 2018 A hned po nastartování a nebo je potřeba zapnout tak, aby svítila přistrojová deska? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 7, 2018 Sdílet Odesláno Březen 7, 2018 Nezkoušel sem teda u nenastartovanýho ale jak nastartuje a otočím spínač na rozsvícení světel, tak se rozsvítí i v popelníku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kai-Yin Odesláno Březen 7, 2018 Sdílet Odesláno Březen 7, 2018 Mně se právě rozsvítí světla okamžite po nastartování s ovladačem na pozici 0, takže mi jde hlavně o to, jestli pro rozsvícení popelníku potřebuju otočit ovladačem a tím rožnout osvětlení celé přístrojové desky a nebo se rožne automaticky po nastartování. Mým umyslem je připojit kablík (původně k osvětlení popelníku) k USB portu. Pokud je třeba rozsvítit celou přistrojovou desku, budu muset vytvořit jiný logický obvod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Housac Odesláno Březen 7, 2018 Sdílet Odesláno Březen 7, 2018 Tohle mě zaujalo, u mé O2 mi chybí v autě USB pro hudbu, bohužel v autě nemám žádný AUX vstup. Můj dotaz zní, mám rádio Cruise, a pokud to dobře chápu, tak není možnost MDI kabel připojit k tomuto rádiu. Jak by se to dalo vyřešit abych mohl mít USB v autě? Koupit nové rádio a natáhnout si USB? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 7, 2018 Sdílet Odesláno Březen 7, 2018 před 9 hodinami, Kai-Yin napsal: Mně se právě rozsvítí světla okamžite po nastartování s ovladačem na pozici 0 To se ti už rozsvítí světla po otočení klíčku do první polohy, ne? Denní svícení Skandinavia. Já mám denní svicení Amerika, po uvolnění ruční brzdy se rozsvítí potkávačky bez palubky, ale dokud prostě neotočím ovladačem světel, tedy i osvětlení palubky, tak je v popelníku tma, jak otočím tak se rozsvítí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kai-Yin Odesláno Březen 8, 2018 Sdílet Odesláno Březen 8, 2018 Aha, tak to bude ono, diky za odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 9, 2018 Sdílet Odesláno Březen 9, 2018 ta schránka z Yeti je fajn, je to elegantní, škoda, že je to plně použitelné jen pro MIB jednotky, pokud to člověk nechce bastlit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.