Libris Odesláno Listopad 30, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2017 Zdravim. Mam problem ze kdyz jedu tak auto zničeno nic prestane reagovat na plyn. Pri jakémkoliv kvaltu . Jede jen na zpátečku. Kdyz se snažím rozjet tak auto v záběru jede ale jak pustim spojku tak plyn nereaguje. Po vypnutí a znovu nastartování to vetsinou jede. Stava se mi to ráz za dva mesice zhruba. Pedal plynu jsem kupoval nový a vymenil jsem i brzdove cidlo. Vag nic neukazuje. Potreboval bych poradit jestli to nemuze souviset s tempomatem. Kdysi se mi stalo na D1 ze me nesel tempomat. Zastavil sem na benzine a vypl a nastartoval a v pohode. Diky. 1.9 TDi BJB 2006. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Prosinec 1, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2017 V první řadě kontrola paměti závad všech jednotek. Pak bych se možná zaměřil jestli funguje spojkový spínač. Ten se dá kontrolovat v motorové jednotce v měřených hodnotách. Podle toho hledat dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libris Odesláno Prosinec 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2017 Ja sem to zhrnul ma dve moznosti buď lucas v prdeli nebo je ten snimac spojky chyceny. Ale kdyz sem hledal co by to mohlo být na skoda dily tak sem na moje auto vylozene snimac spojky nenasel. Jen halluv snimac a asi na snimac otacek. Nemozu najit primo na moje auto. Jen jsem slysel ze by mel byt nekde za baterku na valci brzdovem. Ve vnitr na spojce na pedalu sem nic nenasel. Treba jak brzdovy snimac. Zitra na to mrknu. Nahodu nevys presne kde ten snimac spojky je? Jestli mam pravdu. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libris Odesláno Prosinec 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2017 Dneska jsem se dostal na vag a chyba 18104. což mě pořád myslím souvislost s tempomatem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Prosinec 2, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2017 Spojkový spínač je součástí hlavního spojkového válce. Chyba co píšeš ukazuje na páčku. Ale chce to pokontrolovat v měřených hodnotách co jak funguje nebo ne.Páčku pokud si zručný můžeš zkusit rozebrat a vyčistit. Uvidíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libris Odesláno Prosinec 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2017 Packu sem cistil a v merenych hodnotach dneska ok. Zkusim vymenit. A uvidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.