f86 Odesláno Prosinec 4, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2017 Ahoj, neporadí mi nejaký fundovaný človek čo sa vyzná do octávii alebo má 4x4 poprípade scout aké náplne a filtre mení? Som tu prešiel viac tém ale nič normálne som nenašiel... jedná sa mi o o2 4x4 scout bmm 2008, doteraz som menil: palivový filter MAN peľový fitler MAN vzduchový fitler MAN olejový filter MAN motorový olej CASTROL EDGE TITANIUM FST TURBO DIESEL 5W-40 - síce nieje norma 507 00 ale 505 00 a 505 01, ale je to acea C3 čiže pre DPF + životnosť brzdová kvapalina ATE SL6 Tento rok mám v pláne vymeniť aj olej v prevodovke a olej a filter v haldexe. Je ešte niečo čo by som mal pozrieť? Napr. náplne v rozvodovkách atď? Za rady ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 4, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2017 doporučuji všechny náplně pohonu, tzn 4 náplně - převodovka, přední rozvodovka, haldex a zadní diferenciál haldex má dle verze i filtr všechny tyto náplně doporučuji originální dle VIN současně nové zátky s integrovaným měděným těsněním celkem 5ks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
f86 Odesláno Prosinec 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2017 Ahoj Rolbař, ďakujem za odpoveď... Neporadíš mi ešte či je v prednom aj zadnom diferáku ten istý olej? Alebo je vpredu iný a vzadu iný? Prevodový olej som už pozeral, čítal som že prevodový olej je doživotný ale to sa mi zdá ako blbosť a našiel som originál prevodový olej na 6 kvalt a originál filter a olej na haldex. 2 gen. Len v tých rozvodovkách / diferenciáloch sa nevyznám. Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 6, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2017 olej přední rozvodovka a zadní diferák je stejný, á naplň 925ml tuším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
junix Odesláno Duben 4, 2019 Sdílet Odesláno Duben 4, 2019 Ahoj, mam to iste auto...ten napln predna rozvodovka a diferak..je dokopy cca liter..ci liter vpredu a liter vzadu? Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.