Yvl Odesláno Prosinec 11, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2017 Zdravím všechny, snažil jsme se najít podobné téma, ale nepovedlo se. Mám Octavii 2 Combi (2007) 1.9 TDI DSG Maxidot začal hlásit otevření zadního víka kufru, aniž by bylo odemčené nebo otevřené. Vždy je to po chvilce. Otevřu víko, zavřu a za pár vteřin začne svítit otevření na maxidotu. I při kompletně zamknutém autě. Nevím za jak dlouho, ale poté to přestane svítit úplně při nečinnosti (naštěstí kvůli baterii). Naopak to svítí po celou dobu jízdy a semtam pípá a problikne (jakoby to bylo na okamžik zase ok. Myslel jsem, že to bude jen zámek nebo čidlo ve dveřích kufru, ale při tomto problému nereaguje ani zadní stěrač. Jestli nějaký studený spoj.... Cca před 2 měsíci jsem nechával měnit spínač otevírání kufru, který přestával reagovat. Od výměny vše v pohodě. Setkal se s tím někdo? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Prosinec 11, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2017 Pokud je kufr otevřený tak stěrač fungovat nebude. Auto bere že máš kufr otevřený a proto ti to nestírá. Viděl bych to na mikrospínač v zámku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Yvl Odesláno Prosinec 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2017 Díky za první oťukávku. Objednal jsem se v servisu tak uvidíme. Mechanik řekl, že se tam často přeruší drát a nebo to bude právě ten mikrospínač v zámku jako takovém. Pro úplnost pak napíšu čím to bylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 11, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2017 zámkem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.