Marek Šiška Odesláno Prosinec 14, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2017 Čaute, vím že témat ohledně DPF filtrů je tady spousta, ale člověk než by se tím pročetl tak by tady strávil rok :D ;) Měl jsem filtr na chemickém čištění mimo auto. Když jsem ho dal zpět do auta tak mi neustále svítí kontrolka DPF a motoru. Nejde mi filtr vypálit klasicky, že bych auto projel i po tom co jsem v diagnostice zadal login 21295. Nemá prosím někdo návod jak v diagnostice nastavit, že je tam v podstatě filtr nový? Díky moc všem za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Prosinec 14, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2017 Není nový, je vpr..... Je zde o tom dost. Vyhozené peníze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Šiška Odesláno Prosinec 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2017 Není nový, je vpr..... Je zde o tom dost. Vyhozené peníze. Tak já mám známého v té firmě na čištění čištění mě vyšlo na pár stovek.. A jde poznat že je vyčištěný je krásně čistý a i na autě to jde poznat.. Mnohem líp to táhne. Rád bych to zkusil ještě než budu kupovat nový ho tam nějak nahrát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Prosinec 14, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2017 Když nevěříš... Za a je na úrovni vykuchaného, za b není, ale stejně se ucpe. Na něco jsem zapomněl?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.