Akino Odesláno Prosinec 25, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2017 Ahoj všichni, když už jsem se k vám přidal, tak se také trochu představím. Tohle je moje první škodovka v životě (vlastně druhá, kdysi jsem měl chvíli hundrtku) i když v práci s ní jezdím denně a to už od dob felicie. Tuhle octávku jsem koupil tak nějak z nutnosti. Potřeboval jsem rychle nějakého levného ropáka a tahle se naskytla. Trochu info: Škoda Octavia liftback motor 1,9 TDi 81 Kw rok 2001 výbava Laurin & Klement (raději bych, kdyby byla jen v základu) najeto něco přes 250tis (snad to i odpovídá) barva modrá 9460 Zatím jsem ve fázi shánění dílů abych ji dal trochu do kupy (hlavně předek v barvě), tak fotografie dodám průběžně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 25, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2017 Vítej mezi náma, snad budeš s octou spokojenej, protože pokud dostává aspoň základní péči, tak ti bude dobře sloužit :palec: Klidně dej fotky jak vypadá teď, aspoň bude pak vidět rozdíl, jak jsi ji napravil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Akino Odesláno Prosinec 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2017 Nevíte někdo, jak je to s určením verze před faceliftem a po faceliftu a laurin&klement? Jde mi o to, že potřebuji sehnat přední kapotu a nevím, jestli mám shánět facelifttovou nebo jestli mi tam bude pasovat předfaceliftová. Rok mám 2001 jak je v popisu výše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 28, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2017 Kapoty jsou stejný, rozdíl je jen v masce face/předface a v držácích masky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Akino Odesláno Prosinec 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2017 tak to je dobrá zpráva, já měl za to, že v kapotách je také rozdíl. Takže budu řešit jen masku aby byla faceliftová. Ta co tam mám mi přijde, že je předf. a stejně je popraskaná a moc nesedí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 28, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2017 Predface maska je uzsi a hlavne ma rovny lamely, kdezto face ma ty lamely zkoseny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Akino Odesláno Leden 12, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2018 Od začátku, co auto mám, jsem řešil nefunkční dálku. Po výměně baterek (dvě) mi stále svítila dioda. Dnes mi to elektrikář opravil. Jednalo s o zkrat vadného transponderu (nebo o něčem takovém mluvil). Klíček tedy nevysílal. Oprava stála 300,- Kč. Hledal jsem popis této závady a nikde jsem nic nenašel, tak proto to sem píši. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Akino Odesláno Únor 2, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2018 Dnes jsem si sehnal nový klíček (dvoutlačítkový vystřelovák) včetně elektroniky, čisté planžety a prázdného IMMO, který je náhradou za dvoutlačítkové vajíčko. Nechal jsem si vyfrézovat planžetu (100,-Kč), dálku jsem nakodoval sám přímo na autě (origo klíč v zapalování, nový klíč v zámku dveří - zamknout odemknout se stlačeným příslušným tlačítkem) a auto funguje jak na klíč, tak na dálku. Ještě nechám nakodovat immo, abych s ním mohl i nastartovat. Celkem mě nový vystřelovák s dálkou vyšel tedy na nějakých 800,- Kč a mám svatý klid. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 3, 2018 Sdílet Odesláno Únor 3, 2018 Tyjo vyfrézování za kilo.ja nejlevnější zámečnictví sehnal za 450kc za planzetu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Akino Odesláno Únor 3, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2018 Pán to měl za necelých 5 minut hotové. Díval jsem se jak to dělá, nic na tom zvláštního není. Myslím, že stovka je běžná cena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 3, 2018 Sdílet Odesláno Únor 3, 2018 Frézováni je otázka 2 minut, u nás na to má CNC stroj a za frézování chce 300kc ze známosti Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Únor 3, 2018 Sdílet Odesláno Únor 3, 2018 Taky čumím já dával 700 za dva klíče :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Akino Odesláno Únor 3, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2018 Tady měl pán klasickou frézku upnutou ve speciálním držáku do kterého chytil oba klíče vedle sebe. Do originálu spustil nějakou tyčku a ta mu vymezovala pohyb kudy má frézovat. Je to naprosto přesné a krásně to funguje. A cena 100 si myslím, že je optimální, respektive bych čekal cenu cca 70,- Kč. Přes kilo bych za to nedal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Únor 3, 2018 Sdílet Odesláno Únor 3, 2018 To jsem měl stejný postup ;) akorát ta cena :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 3, 2018 Sdílet Odesláno Únor 3, 2018 Sice je to asi 9 let zpatky, ale taky jsem daval za vyfrezovani klice 100 Kc a myslim si, ze ta cena u nas bude porad stejna nebo jen o neco vyssi, ale ne takovy padby... :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.