Legy Odesláno Prosinec 26, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2017 Dobrý den, doporučili by ste mi O1 1.8T jako první auto? Popřípadě jaké máte zkušenosti s poruchovostí a cenou náhradních dílů? Předem děkuji 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 26, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2017 Pokud to mas v hlave poskladany, tak ano. Pokud jses mladej frajirek co se bude chtit predvadet, tak silne nedoporucuji!!! Staci??? :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Legy Odesláno Prosinec 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2017 Je mi to jasný, že to auto poletí jako z praku takže si budu dávat fakt pozor a navíc jsem student a nerad bych někde platil mastnou pokutu za rychlou jízdu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Prosinec 26, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2017 ??? moc dobrá otázka , pokud seš rozumnej klidně kup 5ti litr , pokud pako co bude machrovat hned se honit atdd tak budeš mít někde křížek ? Jinak volba motoru dobrá ? jen vybrat dobrej poctivej kousek a budeš spokojen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Legy Odesláno Prosinec 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2017 Popravdě ještě uvažuji o koupi BMW e46 318i (105kW) ale bojím se toho náhonu na zadek :D takže spíš pujdu do ty octavky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Prosinec 26, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2017 Náhon na zadek si zvykneš stejně nejsi ještě ani zvyklí na předek pořádně ? jen v zimě na sněhu počítat že nikam nevyjedeš , na mokru dávat bacha je to jen o zručnosti a přemýšlení Ale zase je to jinde z cenou dílů a servisu naopak zase komfortem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Legy Odesláno Prosinec 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2017 Ale tak ta E46ka by neměla mít zas nějak předražený díly co jsem koukal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Prosinec 27, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2017 e46 nemá zas o tolik dražších dílů - jen počítej, že druhovýroba nevydrží tolik co origo, e46 má svoje mouchy po 20ti letech, budeš mít daleko větší problém najít hezkej, nezrezlej kousek oproti octavii.......... pokud budeš mít dobrý gumy, vyjedeš téměř vše a pokud nebydlíš na horách, je to ok....... se 105kw v benzínu (téměř žádný krouták) se zaplou stabilizací se nemusíš bát ani na mokru, to jen tak neutrhneš........ já osobně bych šel jako student do octávky, combi i sedan u e46 už sou vizuálně hrozně starý, coupé v paketu stojí nesmysl a pak už jedině cabrio :-) ale tam už je asi nutnost R6, protože je asi o 200kg těžší a to už by vůbec nejelo...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Prosinec 27, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2017 Kdyz budes mit na to tu Octavii zivit, a nebudes jezdit jako blazen, tak why not. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Legy Odesláno Prosinec 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2017 No mám to kousek do Německa takže tu e46ku bych kupoval spíš z mobile.de němci jsou pečlivější a je tam větší výběr :D Ale jak říkáte radši pujdu do Octávky jako první auto to bude stačit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.