rico999 Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Chlapi mam 2.0 r.v. 2000, cca 240tkm... jde o to ze kdyz na ni trosku slapnu tak se z auta neuveritelne siri zapach siry nebo spis neceho jako vejcovka, slysel jsem ze to muze byt olejem, ale to vylucuju protoze vim jak smrdi spalenej olej...dalsi teorie byla ze jeden znamy mel felicii a prej to byla nejaka gumova spona nekde u prevodovky nebo u homokynetaku, ze prej kdyz se na to dupe tak se to tam tavi od vyfuku a pak tak smrdi...Smrad je citit porad i kdyz couvam, ale opravdu tezkej kyslej zapach to je kdyz na to dupu a pak parkuju (kamos co za mnou jel mi rikal ze se musel vzdalit protoze se to uz nedalo vydrzet)...Co to muze byt??? (Pardon za gramatiku ale jsem z Bratislavy) :-) Dekuju za kazdou radu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Chlapi mam 2.0 r.v. 2000, cca 240tkm... jde o to ze kdyz na ni trosku slapnu tak se z auta neuveritelne siri zapach siry nebo spis neceho jako vejcovka, slysel jsem ze to muze byt olejem, ale to vylucuju protoze vim jak smrdi spalenej olej...dalsi teorie byla ze jeden znamy mel felicii a prej to byla nejaka gumova spona nekde u prevodovky nebo u homokynetaku, ze prej kdyz se na to dupe tak se to tam tavi od vyfuku a pak tak smrdi...Smrad je citit porad i kdyz couvam, ale opravdu tezkej kyslej zapach to je kdyz na to dupu a pak parkuju (kamos co za mnou jel mi rikal ze se musel vzdalit protoze se to uz nedalo vydrzet)...Co to muze byt??? (Pardon za gramatiku ale jsem z Bratislavy) :-) Dekuju za kazdou radu... no a není to náhodou baterka nepřebíjí ti altík ? Když se vaří baterka tak to smrdí jako pukavce po tý jízdě šáhni na baterii jestli není teplá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 a pak ze nafta smrdi kde je VSemi.... :o :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 tu su ty voe..to fakt nevím co tam může smrdět.....začalo to dělat až teď když se udělalo teplo? nafta smrdí,dýmý...no prostě děs nežere to, nejede to...co to je za motór :o :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rico999 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 no a není to náhodou baterka nepřebíjí ti altík ? Když se vaří baterka tak to smrdí jako pukavce po tý jízdě šáhni na baterii jestli není teplá Tenhle smradecek jsem postrehl i u jinych skodovek a vsechno to byl benzin...Baterka je uplne nova, delalo to i se starou, tepla neni....Smrdi to opravdu nejvic kdyz na to slapu a je to tak citelne ze zamorim cele parkoviste na sidlisti...Mohla by to byt ta gumova spona? Prej Felicie to ma u prevodovky nekde jak konci homokynetak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 to nevím....to sem teda ještě neslyšel.... nějakou chcíplinu tam nekde nemáš? s tím tu byl passat...děsný smrad všude...a měl u motoru potkana......asi teda...užse to nedalo moc poznat :o uvidíš...prolez cely motorový prostor.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rico999 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 to nevím....to sem teda ještě neslyšel.... nějakou chcíplinu tam nekde nemáš? s tím tu byl passat...děsný smrad všude...a měl u motoru potkana......asi teda...užse to nedalo moc poznat :o uvidíš...prolez cely motorový prostor.... To jsem udelal jako prvni vec, auto bylo uz i na zvedaku a nic tam proste neni, plno lidi mi rika ze to muze byt olej, teda prasklo tesneni pod hlavou, ale stejne to je jinej smrad... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 olej těžko......ten ani není cítit......na zvedák a hledat po čuchu..asi nic jinýho nepomůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 olej těžko......ten ani není cítit......na zvedák a hledat po čuchu..asi nic jinýho nepomůže Njn ropa tohle nedělá :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 tam budes jak cuchaci pes :P hledej, Azore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 kdo ví co tam kde je.... moje fialka nesmrdí a ani nedýmý jak ty vaše ropáky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 24, 2010 Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 no hele, moje taky ne, pac ted cely tyden stoji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rico999 Odesláno Březen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 no hele, moje taky ne, pac ted cely tyden stoji :) Jeste jedna otazka, je sice mimo tema ale budis...Kdyz jedu kolem 50 az 80 strasne mi vybruje neco u praveho kola. Spolujezdec to citi pod nohama a mne se roztrese cele auto...Lozisko, cep co to muze byt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 je toho spousta...mrkni na ložiska...ale ty by spíš hučely....co vývážení kola? je toho víc....kó když to rozvybruje clé auto...co náprava? nebouchls to někde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 A potom se to zklidní když jedeš rychleji pokud ano tak bych to typoval na špatně vyvážené kolo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 a nemas prdlej katalizator? Nebo spatnou smes? Nebo jsi natankoval spatnej benzin 9nejakej velice kvalitni)? Treba kamos dostal uplne novou feldu pred 10 letmy z ceska, pri ceste vse OK, pul roku jezdila tady v cerne hore a vse super, ale casem to zacalo smrdet prave na to vejce, a abych to moc nesiril, tak po pul roce zkoumani rezult was: prdlej katalizator, spatna lambda sonda, take nejaka skrtici klapka K.O. a spatna smes v motoru. Proto ten smrad. Az to vse vyresil tak to zase voni na benzin. Treba na VAG a uvidis. A k traseni, 90% vvazeni kol, mas negde ohlej disk nebo pneu je stara a je negde kriva, nebo ma negde bublinu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Přehoď kola hned budeš vědět na čem jsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 tak tak..přehoď kolo a uvidíš hned jestli je to tím vyvážením 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rico999 Odesláno Duben 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 tak tak..přehoď kolo a uvidíš hned jestli je to tím vyvážením Na rizeni to nema vlyv, spis bych to tipoval na cele lozisko kola...Boucha to do podlahy spolujezdce.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.