PcX Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Zdravim. Rad by som ulahcil dychanie turbu a znizil teplotu nasavenaho vzduchu a vymenil intercooler za nejaky s mensou stratou tlaku a lepsou chladiacou schopnostou. Mate nejake skusenosti s aftermarket intercoolermi na O3 1.8 TSI 132kW? Idelne nieco bez uprav vymena kus za kus. Dakujem :) 0 Quote Link to comment
Marian 1 8 tsi dsg Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Menil so za cooler od Wagner Tuning . Dal som si ho doviezt z usa koli lepsej cene. Maju ho aj na stranke hothatchshop. Rozdiel je citelny . Turbu pomozes hlavne priechodnejsim sportovym katalyzatorom a vyfukom. 0 Quote Link to comment
ka_r_los Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 A ten sportovní katalyzátor a výfuk smí na pozemní komunikace? 0 Quote Link to comment
Marian 1 8 tsi dsg Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Pokial prejdes stk a ek myslim ze ano. Ja mam vyfuk z rs 230,245 a kat os APR a zatial som problem nemal. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts