Kutil001 Odesláno Únor 5, 2018 Sdílet Odesláno Únor 5, 2018 Zdravím všechny, mám takový zvláštní problém s chladící kapalinou, v podstatě pokaždé mám jiné množství. Auto týden stálo, nastartoval jsem a po pár minutách se rozsvítila kontrolka chladící kapaliny, koukl jsem na nádobku a bylo tam opravu málo (červená čárka), chtěl jsem tedy dolít, otevřel jsem víčko a najednou se kapalina vrátila (zelená čárka), jel jsem auto projet, zahřál ho na provozní teplotu, koupil na benzínce destilku že pro jistotu trochu doliji. Motor jsem nechal nastartovaný, opatrně otevřel víčko, ušel tlak a voda se zase objevila ale až na modré čáře. Vodu se neztrácí, nedolévám, jen je v nádobce pokaždé jiná hladina. Zkusil jsem koupit i nové víčko, ale žádná změna. Přijde mi, že tenhle problém začal až po výměně rozvodů (i s pumpou), ale je to spíš můj dojem. Je možné, že je chladící okruh nějak zavzdušněný? Je nějaký postup jak zkusil chladící okruh odvzdušnit? Předem díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Únor 6, 2018 Sdílet Odesláno Únor 6, 2018 Odvzdušní se to samo. Pumpa je v pořádku? Co teplota ? Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kutil001 Odesláno Únor 9, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2018 Pumpa je nová, tak snad ano, je možné nějak ověřit? Teplota je OK, motor se normálně zahřeje na provozní teplotu a drží 90. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Únor 9, 2018 Sdílet Odesláno Únor 9, 2018 Jen když se sundají rozvody, zatočíš s ní, nebo ji vyndáš.. tou to nebude. V nádržce není podtlak, právě naopak, je tam přetlak a ten zvětšený tlak "vtlačí" vodu do motoru, teda do těch dílů chladicí soustavy, které se mohou roztáhnout, tj. gumových hadic. Jen si zkus než otevřeš víčko a odtlakuješ to, jak jsou hadice "tvrdé". A právě když otevřeš víčko, uvolníš přetlak, hadice se smrští zpátky a voda nacouve do nádržky zpátky a hadice změknou. A jak se tam ten přetlak vytvoří? Fouká ti to pod těsněním hlavy do vody. Na druhém fóru to taky řešili a při vyšším zatížení motoru se tam z motoru dostává někudy, nejčastěji těsněním, vzduch/spaliny a to je to tlakování. Dá se to ověřit změřením tlaku v chladící soustavě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kutil001 Odesláno Únor 10, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2018 Jo to dává smysl , nemáte představu o +- cenové relaci výměny těsnění? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Únor 10, 2018 Sdílet Odesláno Únor 10, 2018 Těsnění + rovnání hlavy + práce... těžko říct, podle servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.