celeston Odesláno Únor 7, 2018 Sdílet Odesláno Únor 7, 2018 Zdravím,mám takový problém. Hledal jsem podobné téma vibrace motoru,ale nenašel jsem stejný problém. Přibližně při 1100 otaček se do interiéru ozve takový rezonanční zvuk (hlučenější motor) Je to jen při tomto stavu otaček jak v záběru tak i na volnoběh když to vytočím do těch cca.1100. Je to slyšet jen v interiéru,když otveřu okno zvneku to neslyším. Nemá někdo podobný problém,nebo co yb to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas_Herlik Odesláno Únor 7, 2018 Sdílet Odesláno Únor 7, 2018 Je takovy kovovy? Jako sroubek v misce nebo tak neco? Nebo plech nad vyfukem nebo tak proste? Taky mi obcas udela. Ale nevypozoroval jsem souvislost [emoji2] Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 9, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2018 No špatně se ro popisuje. Mě to dělá furt. A jen pri 1100 otáček. Tobě též? Hlavně ten zvuk je slyšet jen v interiéru,když otevřu okno tak to neslyším.Prijde mi to ale z motorové části. Je to zvuk jako když je něco povolené železný zvuk zarezonuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Únor 10, 2018 Sdílet Odesláno Únor 10, 2018 Skús nech ti niekto pridrží naftový filter a popridávaj plyn či to neprestane.On sa chveje v tom nacvakovacom ráme a rado sa to prenáša celou kasroseriou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 10, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2018 Zlusím,ale je to zvlastní jak říkám vždy to zaduní jen v interieru,když otveřu okno a posloucham motor tak to neslyslim . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 10, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2018 Myslíš jako uplně vyndat palivovej_? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Únor 10, 2018 Sdílet Odesláno Únor 10, 2018 Ale nič nevyberaj len nech ti ho niekto pridrží, pritlaíčí na tom držiaku a ty pridávaj plyn do otačok v ktorých to rezonuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 11, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2018 No ja na to díall tím to nebude. Vždyt ten palivák je tam uplně napveno.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Únor 11, 2018 Sdílet Odesláno Únor 11, 2018 Tak hľadaj . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David95 Odesláno Duben 19, 2024 Sdílet Odesláno Duben 19, 2024 Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.