43VTEC Odesláno Březen 1, 2018 Sdílet Odesláno Březen 1, 2018 Mam jeden problem, mel jsem predtim automaticke sviceni potkavacich a zadnich svetel a palubovky (pri otoceni klicku) ,bylo to napojeno na konektor jak se zapinaji svetla na pin č. 6 , ten jsem odstranil a napojil tam to denni sviceni , sadni svetla a palubovka uz po otoceni klicku nesviti ale predni svetla sviti, nevite kde by to jeste mohlo byt nejak napojene , nebo proc mi to porad sviti ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Březen 1, 2018 Sdílet Odesláno Březen 1, 2018 Podívej se, co máš na PIN4. Tam má být pouze jeden drát, žlutý-červený, nic jiného. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Březen 4, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2018 Tak jsem se dival a mam tam jen ten zlutocerveny, vsechno je jak ma byt, nekde je zakopany pes a nemuzu prijit na to kde ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Březen 9, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2018 Ted me jeste napadlo ze tam muze byt originalni automaticke zapinani svetel jenze to by byla nejaka pojistak pridana ale zadna navic tam neni ve skrini, muze byt spolecna pojistka se svetlama ? a kde najdu a jak vypada rele toho originalniho automatickeho sviceni ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.