Topsecret Odesláno Březen 2, 2018 Sdílet Odesláno Březen 2, 2018 Ahoj, měl bych malej dotaz. Nikde na foru jsem nenašel přesnou odpověd. Mám oct III ambi+ chci dodělat multfunkční volant. Mám koupené Volant s mf tlačítky gateway 5q0 907 530 aj kabel k airbagu Potřebuji ještě něco ? nebo stačí tohle poskládat a do škodovky na kodování ? díky za odpověd, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 2, 2018 Sdílet Odesláno Březen 2, 2018 jj, toto ti stačí, ale samo to plnohodnotně ve škodovce nerozjedou, bude pak potřeba udělat kódování a přizpůsobení mimo škodovku, tam jen adekvátně přizpůsobí gateway - výměna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom_rendl Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 Můžu poprosit co je vše potřeba nakódovat? Nainstaloval jsem MF volant místo klasického a funguje mi rovnou po připojení ovládání palubního pc. Rádio ani pádla pro DSG nic. Gateway mám highline, v tom by problém být neměl ale nenašel jsem nikde návod ani na jiný nový vw koncern, jak to celé nakódovat. Můžete mi prosím poradit? Díky :-) UPDATE: Tak pádla fungují, asi jsem to pak špatně otestoval. Takže nefunguje jenom část na ovládání rádia. To mě přivádí na myšlenku, jestli se to nějak nemusí povolit v rádiu. Je to možné? Je tam starý swing s origo BT telefonováním a streamingem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom_rendl Odesláno Březen 17, 2018 Sdílet Odesláno Březen 17, 2018 No tak konečně jsem se v tom trochu pohrabal a už to funguje :D Stačilo to povolit v rádiu v adaptacích a funkcích CAN, MFL změnit na dostupný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.