michaljh Odesláno Březen 8, 2018 Sdílet Odesláno Březen 8, 2018 (upraveno) Prodám Škoda Octavia II RS 2.0 TFSI 147 kW Jsem druhý majitel (první majitel byl pán z Kolína), původ ČR, rok výroby 2008, veškerá dohledatelná historie včetně servisní knihy. Najeto poctivých 129 000 km. Auto bylo pravidelně servisováno, vše měněno dříve než udává servisní plán Škoda (např olej max 1 rok a max 15 000 km, nebyl zde longlife). Ježděno pouze na vervu 100 od benziny. Auto bylo vždy garážováno. Krásný stav nutno vidět, lak bez jakýchkoliv škrábanců nebo promáčklin (umýváno pouze ručně). Nebouráno, pouze srážka se zvěří (opraveno v autorizovaném servise a mám i fotky). Poslední 3 zimy ve sněhu a soli nejeto. O auto bylo vždy pečováno (mám ještě druhé auto na denní ježdění). Po emailu mohu poslat servisní historii, více foto atd. Výbava: tempomat, maxidot, vyhřívané sedačky a zrcátka, všechna okna v elektrice, climatronic, ESP, kontrola tlaku v pneu. Oproti sériové výbavě dodáno: Letní gumy Continental conti sport 5 r18 Originál alu kola r18 (kola v hodnotě 19800 Kč) Kola a pneu mají najeto cca 5000 km. Originál rádio Škoda Bolero (dotykové, mp3, paměťová karta, AUX, CD changer na 6 CD, zobrazení parkovacích senzorů a climatronicu) PolarFis + Advanced (PF03) v hodnotě 6700 Kč Folie na oknech s atestem Řadící páka Octavia III RS (originál Octavia II RS přidám) Cena: 255 000 Kč Telefon: 728170187 Upraveno Březen 8, 2018 uživatelem michaljh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.