Guest houmik Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 15 km? neee, to je dlouho :) bych spis rekl tak 10, co mam vypozorovano ze svyho auta. Taky to muze byt tim, ze to vypozoroval nekdo, kdo ma zaslepeny EGR ventil, tam se to ohriva pomaleji :) musis si poridit vyhrivany sedacky :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 jestli nafta není hlučná tak já teda nevím :) kde nafta končí..benzín teprv začíná :( a face model je o hoodně vychytanější než předface....jednak líp vypadá,světla svítí a tuhost karosérie je taky jinde...Bsloupek je přepracovaný atd...ta bezpečnost je větší ohřev je hoodně závislí jestli jedeš po městě bo mimo město...tak to trvá dýl.... taky to držík kolem 2000ot ve městě..a bez turbo diry :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 VSemi: zalozim pro tebe tema, chces? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Zkusím rovinku, u nás je těžké jezdit, 3 km do kopečka a pak 3 km z kopečka a jedná se o pěkný sešup, odhaduji 10% (na dvojku se auto rozjede i bez plynu) a zas do města přes pár kopečků, rovinky u nás nejsou. :) pozoroval jsem teploměr a ručička klesala a stoupala podle toho, jestli se jelo do kopce nebo z kopce. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 tak to byla nekde chyba, teplota se drzi porad stejna... vymenit termostat :) stejna zavada byla na Passatu doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 VSemi, zas tak ten diesel hlučný není, prostor je dobře odhlučněný. :) Co se týká face, beru, s tím se schoduji, ale nějak celek vypadá jinak, no nic, bezpečnost je přednější a světla svítí o dost lépe. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 VSemi: zalozim pro tebe tema, chces? :) jaké téma..nepotřebuju......taky bych to viděl na termostat..i když je možně žě se motor "vyfoukal" a chládl.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 leda předělat na face..to zas tak velká investice není.....ale jinak bych neřešíl 66 a 81kW....a radši bych šel do 81ky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Teplota kolísala jen v prudkých kopcích, tak nevím a řešit nebudu, jen jsem měl tu příležitost se s tím seznámit. :) Vypadá to slibně, když tak bych pak benzínové turbo vyměnil za naftový turbo. :) Na face předělat mě napadlo, ale museli by se předělat světla, blinkry, nárazník a úprava v karosérii, konektory atd. zadní světla a pod nimi jsou plastové krytky, ty by se museli vyměnit také. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 no ale podle VSemi postoje je to to samy, jako kdyz budes predelavat face na RS :) v zakladu je to to samy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 nárazníky a světla přepinovat a je to...výstuhu upravíš tu co tam bude...................nic složitého..má to tu plno lidí udělané....to je na pohodu předělávka houmi: můj postoj je negativní pouze k předěláváni TDI na image RS :) ...a né na face :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Naštěstí se už tím nemusím zabývat, počkám si možná na ten face. Hlavně sehnat dobrý kus, zbytek je nepodstatný. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 takže 1,8T nakonec nebude a bude klepocák? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 VSemi: ale to je preci to "stejny", ne? :) porad si podle tebe to auto hraje na neco, co neni :( kdyz uz chces neco kritizovat, tak aspon do dusledku, aby sis neprotirecil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 serie je pořád serie....to ze sebe nedělá "sportovní" řadu jakou je RS.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Březen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 1.8T bude, ale dá se přece prodat a koupit diesel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 A nejsem sám, stačí juknout na prodej. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 no ale tady se to rozjelo pánovééé :) ;) nejni nad chrochtáka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 ale nesmi byt napodobenina RS :) ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Na to já kašlu prostě ten nárazník je super a hlavně je širší než origo takže se mi to hodí kvůli kolům jinak si na RS-so nehraju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.