Vulcan163 Odesláno Duben 28, 2018 Sdílet Odesláno Duben 28, 2018 Zdravím, chtěl bych s zeptat jestli náhodou někdo nevíte s čím by mohl být spojen problém s vibracemi od motoru. Před pár dny když jsem jel z práce tak cca po 10km jsem potřeboval předjet rychleji jedno auto a při sešlápnutí pedálu začal motor značně cukat. Otáčky byly cca 2200... Jakmile jsem plyn ubral tak už se motor choval ok a při dalším sešlápnutí pedálu už zase motor krásně táhl bez jakéhokoliv škubání. pak bylo cca 2 dny auto v klidu a dnes jsem opět vyjel vlažným tempem a cca po 30km jsem chtěl trochu auto prohnat a začalo zase cukat (jako kdyby byla vadná svíčka u benz. motoru) a cukání pokračovalo i když jsem sundal nohu z plynu a i když jsem zastavil tak na volnoběh se auto třáslo. Vypnul jsem motor, počkal minutku, nastartoval a zase auto jezdilo perfektně. Nevíte kde by mohl být problém? Napadá mě palivový filtr /už mám trochu zpoždění s výměnou) nebo ERG ventil nebo vstřik? Ještě jeden poznatek, cca pár měsícu když někde stojím na volnoběh, tak se jednou za čas mírně otřese, ale jinak v záběru nebyl zatím žádný problém. Děkuji za rady. Ještě dodám:spojka nová, dvouhmota taky. Občas když je motor teplý auto húře startuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vulcan163 Odesláno Květen 16, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2018 Tak problém vyřešen, kdyby to někoho zajímalo :-D Vadná elektronika vstřiku na prvním válci. Repas 1ks vstřku, nová elektrická lišta ke vstřikům, práce 7500kč bez DPH :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.