Guest Mirek Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Poradte při startování na 2 vteřiny naskočí a pak sama spadne nevím zda je příčina starter který budu dávat do GO. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 no a nepadá ti nafta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 ... no pokud už ti jednou naskočí, tak na chcípnutí po 2 vteřinách už nemá startér vliv, ale každopádně je nutné napřed udělat diagnostiku, to je základ, ale zkus se podívat jak píše chipmann, jestli ti nepadá nafta a taky se podívej jestli ti před startováním zhasne kontrolka imobilizeru (klíček), protože pokud je závada na imob., tak přesně takhle se to chová, naskočí to a pak v zápětí zhasne, ale bez provedení diagnostiky jsou to jen spekulace ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Tak to bude na 99 procent imobilizer. Mně to taky dělalo, ale jenom to tak škytlo a hned zdechlo. Pomohla výměna immo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 taky se mi to stavalo, je to tak rok-dva, ale jen jeden den. Je mozny, ze vedle na parvkosti stalo auto, ktery mi to rusilo, protoze od ty doby jsem s tim problem nemel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mirek Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 no a nepadá ti nafta? ne nefta drží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.