Přejít na obsah

Jak sundat anténu na střeše??

Oskar1

Doporučené příspěvky

myslel jsem ze kdyz sklopis tu antenu puvodni a vyskubnes ji musis ten zavit obratit smerem nahoru a pak ji zhora nasroubovat!

Je to jednoduche nechapu jak to nekdo nemuze udelat...

Udelejte si to kazdy jak chcete no,popovidane je tady o tom dost a pokud chcete nekdo kritizovat ze se nemusi nic rezat tak to nerezejte..

prvne snad vyzkousim jestli mi to tam jde a pak to zkracuji postupne az se mi tam ten zavit nasroubuje no ne??

Ja jsem musel seriznout asi tak 2mm..jinak bych to do toho zavitu nenasrouboval!! :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, nepasovalo mi to do závitu. Možná máš pravdu s tím seříznutím, už si to nepamatuju přesně jak to bylo. Navigaci nemám, mám rádio Stream s mp3.

Ještě se ti zeptám, úplně to sem nepatří, ale nevíš, kdybych vyměnil Streama za Audienci, tak ta má 2 antény ne, to by byl příjem asi lepší, ale kam se instaluje ta druhá anténa?

Upraveno uživatelem boukic
Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 roky později...
Guest tdiautomotive

Ono když tu anténu položíš, nebo sklopíš a neutáhneš, tak se ti nic nezlomí a nic ti do třetí brzdovky nepráskne, protože je prut navolno, tak ho kartáče nadzvednou a zase položí. Když jí utáhneš, tak se napruží, může se zlomit a ještě ti práskne o střechu.

do mycky nejezdim,jde mi o to viz vyse...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...