Vpazourek Odesláno Květen 11, 2018 Sdílet Odesláno Květen 11, 2018 Zdarec chlapi mám dotaz:Jel sem do kopce a motor začal ztrácet výkon az začlo auto vibrovat (napsalo oranžovou chybu motor do servisu) po přijezdu domu zhruba 500m auto i čadilo, řek bych že olej (podle smradu) vypl sem motor. Po hodině jsem zkusil znova nastartovat a jen točí nechytá. Co by to mohlo být?? motor 1.8tsi BZB (superb)Voda neubývala a olej lehce (zhruba 1l-2l na 10 000km) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Květen 12, 2018 Sdílet Odesláno Květen 12, 2018 Zdar,ja jsem mnel zhruba to same.Myslely,ze je to vstrik,ale byl to kabel od svicky,akorat ja jsem po vypnuti klice zase nastartoval a jel dal potom zase hlaska do servisu.Nesmel sem motor moc vytacet,jak sem jel rychlej tak motor vypnul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 12, 2018 Sdílet Odesláno Květen 12, 2018 Začni diag... A potom uvidis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vpazourek Odesláno Květen 12, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2018 V pondělí to napojí no, zjistil jsem že když oddělám svíčky a zkusím nastartovat ,, na prázdno ,, tak ze čtvrtého válce doslova vylítne vodotrisk benzínu z ostatních tři jen taková emulze. Takže to asi jelo na 3 válce a bylo to přechlastaný no uvidíme, díky chlapi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.