Peter346 Odesláno Červenec 5, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2018 Zdravím pani stretol sa niekedy niekto s vyfukovym upadnutym ventilom na 3 valci ? stalo sa mi to na motore a chcel by som vediet dovôd prečo upadol . 1.9tdi 66kw AGR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 5, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2018 Osobne jsem videl TDI motor, na kterem upadnul tusim vyfukovy ventil a muzu rict, ze valec, pist a hlava byly poradne rozsekany. Skoncilo to koupi jineho motoru, protoze puvodni motor by se vubec nevyplatilo opravovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter346 Odesláno Červenec 5, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2018 Presne tak tiež mam motor rozobrany hlavu dole a piest hlava atd všetko to rozbilo tak som kupil druhy motor . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Červenec 7, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2018 Ja jsem videl hlavu, kde upadl ventil a pri zdvihu vyrval vstrikovac :-D Taky se to resilo jinym motorem :-/ Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.