Přejít na obsah

Nádržka ostřikovačů

želvík

Doporučené příspěvky

Zdravím ve spolek, mám problém se zadním ostřikovačem u combi tour. Klasickou závadu s rozpojenou hadičkou v kapse kufru už sem vyřešil, ale teď mi vypadla někde u motůrku čerpadla, protože ostřikuje v motorovém prostoru. Prosím poraďte někdo, jak se dostat k čerpadýlku ostřikovačů. Musí se nějak odmontovat nádržka, nebo to jde jednodušeji. Motůrek čerpadla není vidět, tak nevím.

Díky za odpověď

Odkaz ke komentáři
Určitě bude jednoduší tu nádobku vyháhnot je to na dvou matkách 10 a budeš to pěkně vidět.Teda pokud máš tu nádržku malou 3,5litrovou ta velká se vyndává špatně

Díky za odpověd. Odpoledne na to mrknu. Mám malou nádržku 3,5l. Dám vědět jak to dopadlo. Dík.

Odkaz ke komentáři

Děkuji za radu.

Tak sem to odpoledne spáchal. Hadička byla odpojena ve spojce asi 10cm od čerpadla. Nejvíc práce mi dalo vyšroubovat a znovu našroubovat horní matku. Ta je napůl schovaná za takovou černou krabicí mezi nádržkou ostřikovačů a nádržkou na chladicí kapalinu. Je chycena dvěma šroubama M6, ale jeden se mi nepodařilo vyšroubovat. Tak sem to musel po kousíčkách povolit za tou černou krabicí. Co to vlastně je a je nějaký problém, když se mi šroub protáčí v tom bakelitu ? Jedná se o motor 1,6MPI 75kW.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Dík za info. Člověče to sem nevěděl, že jezdim na uhlí. Samozřejně si dělám srandu.

Teď mi dělali prohlídku po 120 000 a měnili všechny filtry, svíčky, rozvody atd... a vypadá to, že i to aktivní uhlí, nebo tu nádobku jenom otřeli, když nalejvali chladící kapalinu. V každým případě ti děkuju za informaci.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...