Apendix Odesláno Srpen 4, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2018 Ahoj, mám Octavii 2005 combi německou edici 1.9tdi 96kw a mám problém s výměnou žárovky (prosím nekamenovat) Jde o to, že tam, kde je běžně víčko do vnitřku světel, nemám žádný prostor... vypadá to takhle: Vlevo překáží nádrž na směs ostřikovačů a na pravé straně zas baterka. Navíc na tom plastu za kterým se nacházejí žárovky jsou nějaké kovové voloviny. Jak to tedy měnit ? To se musí měnit jako třeba u 02 vyndáním světla dopředu, nebo montovat baterku ven atd ? Zrovna mi jde o světlo u řidiče (u baterky). Děkuju za vaše rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Srpen 4, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2018 Vyber svetlo a pohodička aj s cigaretou ....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 4, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2018 Sundej dekl z baterky, vyhakni ten drátek co drží ten plastový dekl a výměn žárovku. Absolutně zbytečný vyndavat světlo.. Práce na dvě minuty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 4, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2018 To mas xenovy nebo dodelavany hid-xenony do obyc. svetel? Klasicky svetla totiz nemaji ty hlinikovy trafa!!! Tady budes muset svetla vytahnout ven, ale to neni zadna tezka prace, je to otazka 4 sroubu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Apendix Odesláno Srpen 4, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2018 Měly by to být obyč xenony 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 4, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2018 Sice xenony nemam, ale aby jsi mohl vymenit nejakou zarovku nebo vybojku, tak musis asi odsroubovat to trafo a to se svetlama na aute neudelas. Pokud je to jinak, tak me nekdo opravte... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Apendix Odesláno Srpen 4, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2018 Tak nakonec jsem vytáhl světlo i když jsem se bál, že je budu muset nechat štelovat, ale pak zapadli zpět a vypadá to jako bych s nimi nikdy nehýbal tak super ;) Děkuji všem za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 6, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2018 Já koukal na telefonu a nevšiml si na té malinké fotečce traf... Sooory ;-) Proto jsem dle výměny žárovky předpokládal klasický halogeny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Apendix Odesláno Srpen 6, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2018 Jsou to klasické halogeny, je tam normálně výbojka, ale já měnil parkovačku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 6, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2018 Počkej, teď si protiřečíš... Pokud je tam výbojka, tak to nejsou halogeny, ale xenony!!! Halogenová žárovka je jen u dálkových světel, potkávací světlo je xenon (výbojka) a v mlhovce je halogen, parkovačka je samozřejmě obyč. žárovka, ale celkově se světlům říká xenony 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Apendix Odesláno Srpen 6, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2018 Vidíš jaký jsem vemeno... Máš pravdu, ne halogeny, ale xenony 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 6, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2018 V pohode, nikdo neni dokonaly ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 6, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2018 Teda pokud nemáš halogen a v něm xenon výbojku, to by bylo totiž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.