Martin_RS Odesláno Srpen 29, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2018 Dobrý den, mám prosbu a dotaz na pomoc. Mám Škoda Octavia III RS kombi r.v.2015. Když nastavím datum a čas a poté jedu a mám zapnutý motor je vše ok. Když zhasnu motor a znovu nastartuji či přijdu o nějakou chvíli déle čas se sám od sebe mění a posouvá o několik hodin apod. Např. při zhasnutí motoru a vyndání klíče, když jej znovu vložím a nastartuji posune se čas o hodinu. Nevíte čím to může být? Děkuji za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Osmák Odesláno Prosinec 28, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2018 Už jsi to vyřešil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JirkaN Odesláno Červen 15, 2020 Sdílet Odesláno Červen 15, 2020 Oživuji téma. Mám Octavii Combi III gen. r.v. 2015 110kw mám stejný problém, tzn. samovolné přenastavení času. Někdo kdo by tušil čím by to mohlo být ev. poradit jak to vyřešit? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
starec005 Odesláno Červenec 20, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2020 Aj ja som už dva krát postrehol a zamýšľal sa nad tým ako sa mi môže samovoľne zmeniť čas na hocijaký iný. A to aj napriek tomu že v nadstaveniach som mal nadstavené manuálne nadstavovanie času. Potom som to zmenil na automatické nadstavovanie podľa GPS a prestal som to riešiť, keďže mi nikto zatiaľ to nedokázal vysvetliť. Mám Octavia 3 Combi r.v.2016 110kw. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 28, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2020 Ahoj , řešil jsem stejný problém . Dvakrát se mi stalo že se mi nastavil nesmyslný čas a datum . V servise mi přehráli soft a od té doby je klid , prý mají problém o kterém vědí . Mám octavia 3.... 1.4 TSI..... MR2018. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.