Marcus88 Odesláno Září 13, 2018 Sdílet Odesláno Září 13, 2018 (upraveno) Zdravím všechny, prosím o radu zda někdo neví co s poškozeným lakem od nápisu na zadních dveřích? Někdo v noci mi to strhal. Nechci stříkat celé dveře. Děkuji za rady. Upraveno Září 13, 2018 uživatelem Marcus88 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Září 13, 2018 Sdílet Odesláno Září 13, 2018 To vypadá že Ti to místy sundal i s barvou.Lakířině se asi nevyhneš.Já ho u toho chytit, tak bych mu zlámal ruku zmetkoviOdesláno z mého BKL-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marcus88 Odesláno Září 16, 2018 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2018 (upraveno) Mno ty dveře už byly jednou stříkaný jsem zjistil, ale koupil jsem kit lepší ředidlo a nejjemnější brusný papír tak uvidím co dokážu a dám vědět zkusím to vybrousit a vykitovat abych tam pak třeba dal nálepku octavia klub nebo tak něco. Já kdybych ho u toho chytl tak mu sundám nehty za živa ať ví jak to moje autíčko bolelo :) Upraveno Září 16, 2018 uživatelem Marcus88 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.