startak Odesláno Listopad 19, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2018 Zdravím ve spolek, OC II před Fl 2.0 TDI. Lze deaktivovat automatické spouštění bufíka? A ponechat pouze spouštění časovačem na maxidotu popř. tlačítkem na panelu klimatroniku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 19, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2018 To jsem taky zjišťoval a nejde .... resp. musíš vypnout komplet klimatronik, pak nenaběhne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
startak Odesláno Listopad 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2018 Takže se bude spouštět jako příhřev u sharana? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 19, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2018 no automatické spouštění je přece to samé jako příhřev ...... nadstavba je programovatelné ovládání a případně dálkové ovládání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
startak Odesláno Listopad 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2018 Sakra to jsem "slyšet" nechtěl. Myslel jsem že by to šlo kodováním třeba přes vag zrušit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
startak Odesláno Listopad 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2018 Jo a je možné, že když tam mám bufa z výroby a auto je z německa že nemám PTC příhřev? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 20, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2018 to ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 28, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2018 (upraveno) webasto a ptc nebylo nikdy dohromady, jinak u straších topení lze po diagnostice deaktivovat funkci příhřevu, novější se musí přehrávat SW, jinak u starého climatronicu stačí zapnout ECON a příhřev se deaktivuje, platí jak pro PTC, tak webasto, proto lidi, co zapínají na zimu ECON mrznou a z jara se diví, že mají KO kompresor :) Upraveno Listopad 28, 2018 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.