Mawerick99 Odesláno Prosinec 15, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2018 Ahoj lidi.mam dotaz.mam Očko 1.9tdi bxe motor. měl jsem spatne vstriky,tak jsem je nechal vyměnit a teď jede motor jak má.jen jsem zjistil takovou maličkost a nemůžu přijít na to,co to je.kdyz je auto zahřáté a vrci na volnoběh,tak mi ukazuje spotřebu 0,4 l/h a asi po půl až minutě se něco sepne v motoru - má to zvuk jak ventilátor a zvedne se spotřeba na 0.5 l/h a váha vzduchu z 6 na 12. Když se dotknou trochu plynu tak to přestane a hodnoty se vrátí do normálu.a za další minutu se to znova zapne.dokavad se nedotknu plynu,tak to pořád hučí.nevite,co by to mohlo být?děkuji Odesláno z mého TA-1021 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mawerick99 Odesláno Prosinec 17, 2018 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2018 Nikdo nic?Odesláno z mého TA-1021 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 17, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2018 Co to je za hodnotu na te vaze 6 a 12 ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.