suprk Odesláno Prosinec 30, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2018 Zdravím všechny, můžete mi někdo doporučit nějaký servis v této lokalitě? Je tady někdo z těchto končin? Hledal jsem ale nenašel, omlouvámse jestli něco zakládám duplicitně. Mám už starší stroj Octavia Combi 1.9 TDI 66kw, r. 2002. Rád bych ji dostal do co nejlepšího možného stavu, chtěl bych ať se mi na to podívá někdo kdo se o škodovky opravdu zajímá. Mám už ji pět let, je to srdcovka ale jsem amatér a rád bych se na někoho obrátil, třeba jen kvůli názoru co je potřeba opravit. Díky za reakci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ficut Odesláno Leden 14, 2019 Sdílet Odesláno Leden 14, 2019 (upraveno) to bych taky rád, je to tady hrůůůza... Co jde dělám si všechno sám, ale s mým vybavením nezvládnu vše, a jak potřebuju servis v těchto končinách děs a hrůza Upraveno Leden 14, 2019 uživatelem ficut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Leden 18, 2019 Sdílet Odesláno Leden 18, 2019 Schopného mechanika hledám ( Opava, Krnov, Bruntál ) už asi 10 let a bohužel pořád nic zajímavého jsem nenašel. Bylo by fajn, kdyby někdo o někom schopném a spolehlivém věděl a dal zde kontakt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.