DaweN Odesláno Leden 5, 2019 Sdílet Odesláno Leden 5, 2019 Dobrý den, nedávno se mi od pravých zadních dveří začal při jízdě ozývat velice nepříjemný zvuk. Zní to spíše jako tříštení skla, nedokážu to popsat. Protože po většinu času jezdím sám nebo maximálně s přítelkyní , tak s dveřmi ani s oknem není skoro vůbec manipulováno. O dva řádky níže přikládám i odkaz na moje video s divným zvukem. Děkuji moc za případné odpovědi. O2 1.9 TDi 77 kw, r.v. 2007 Video 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 5, 2019 Sdílet Odesláno Leden 5, 2019 Možná bych to viděl na uvolnění krycí nadvýfukový plech, který je na levé straně vozu Video je z levé strany tudiž řidičova strana 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaweN Odesláno Leden 5, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2019 před 24 minutami, Radas napsal: Možná bych to viděl na uvolnění krycí nadvýfukový plech, který je na levé straně vozu Video je z levé strany tudiž řidičova strana Zvuk nahrála spolujezdkyňe a natáhla se k PZ dveřím aby to natočila, z místa řidiče to vychází jasně z pravé strany 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 5, 2019 Sdílet Odesláno Leden 5, 2019 Pokud tedy máš prověřen podvozek v zadní části vozu jestli není třeba něco uvolněného, tak těžko soudit, ale jistě se zde někdo najde kdo Ti poradí. Záměnu stran jsem bral z reálného fota 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.