Guest mexum Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Zdravím, chtěl bych poprosit o radu ohledně pojistek. Nemáte někdo náhodou manuál ( nebo odkaz ke stažení ) k výše uvedenému typu . Především potřebuji schéma pojistek. Koupil jsem auto a až při prvním problému s elektrikou, jsem zjistil, že moje schéma je od jiného typu a neodpovídá. Zatím díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Tady máš kompletní schéma pojistek v Octávce, tak snad ti to pomůže :lool: http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=208 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mexum Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Moc díky - to je přesně to co jsem potřeboval ;) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Nemáš zač :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 cau hele je neaka pojistka na airbag? a ktera to kdyztak je ma oktavia combi 2001 kdyztak diky za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 proč se ptáš, když máš odkaz na pojistky výše ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Prt. je línej hledat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 ale prdlajs to tam neni nebo jsem slepej xD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 když tam není, tak asi ... :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 chalani, nevite jake piny patri do skrine, kde jsou pojistky? jedna se o ty vetsi pojistky na vyhrivani sedadel, chtel jsem videlat sousedni kabel, abych se podival, vsak to ku*va nejde vydelat ten drat a nevim velikost toho pinu:( sice mam vypichovaky ale proste mam asi spatny velikosti a nemuzu ten sousedni draz z te svorkovnice videlat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 zevraj aj pri motore su neaky poistky neviete nahodou kde su alebo fotku? dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 to su vsetky poistky v motorove priestore? ja som myslel ze je to len na alarm ;) inac pekne svorky na baterie len blbe sa zatahuju :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 no ja myslim, ze uz tam nikde nic jinyho neni. minusova svorka je v pohode a na plusovou mam zarizly imbus :D ... cena je sice nechutna, ale je jednak se mi libi po strance designu a jednak se mi libi, ze plus ma rovnou i tu pojistku a nemusim tam nekam cpat nejkay pouzdro... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 vždy když vidím ty tvoje mega kabely k muzice a tu maličkou baterečku tak se musím smát :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 (upraveno) neser :D :D pockej pockej az se k tobe zase nakramuju az budu predelavat :D je v planu 74 nebo 85 Ah stribrna varta... navic na fotce jenom stary minusko :P Upraveno Prosinec 14, 2010 uživatelem kubiik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 85ka ? to aby jsi pořídil i novej alternátor :D nakvaltovat možná můžeš ale já už jen sedím v křesle a pozoruji Tě a v 6 odcházím na tatarák :P:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 chlapi, prosim Vas, ktere piny mam koupit do prepinace svetel? a ktere piny mam koupit do pojistkove skrine na velkou pojistku? do prepinace si chci udelat denni sviceni a v pojistkove skrini si chci dodelat pojistku od vyhrivani sedacky, zatim to mam tu pojistku v pouzdru, ale chci ji usadit tak jak to ma byt.diiiik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.