Trmi Odesláno Únor 11, 2019 Sdílet Odesláno Únor 11, 2019 Zdravím, nedaří se mi z madla u řidiče vyměnit ovládání oken. Nemáte někdo nějakou radu? Nedaří se mi to vymáčknout přes těch 6 zobáčků. Moc děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Únor 12, 2019 Sdílet Odesláno Únor 12, 2019 cau,dej do toho otvoru na boku sroubovak a musis vsechny tri na jedne strane a pak druha strana,kdyz ulomis jeden ten zobacek tak nevadi ne?vsak to budes menit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trmi Odesláno Únor 14, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2019 no, tak už vážně nevím jak, vylámal jsem vskoro všechny zobáčky a nehnuto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sideA Odesláno Duben 9, 2020 Sdílet Odesláno Duben 9, 2020 Uz mas asi hotovo, mozno to pomoze niekomu inemu. Vedla kazdeho zo zobacikov zasun 3 priborove noze na jednej strane, ovladac povysun. Opatrne vyber noze aby zobaky nezacvakli, zasun ich vedla zobakov na druhej strane a ovladanie vytlac von. Je to bez ulomenia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.