iSwear Odesláno Únor 12, 2019 Sdílet Odesláno Únor 12, 2019 Dobrý den, měl bych dotaz ohledně Lane assistu u Octavie III. Lze nějakým způsobem prodloužit interval, kdy Lane assist přestane být aktivní? (standartně je to 12 sec) - lze například pomocí diagnostiky prodloužit tento interval na 120 sec? Děkuji všem za rady, Michal PS: Prosím o zdržení se komentářů že to není autopilot apod. .. toho jsem si vědom, když však například jedu v Německu po rovné dálnici, mám ruku na volantu a každou chvíli to zapíská, ať převezmu řízení, tak je to dost otravné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 3, 2019 Sdílet Odesláno Březen 3, 2019 U niektorých kamier sa dá spraviť to, že k úplnej deaktivácii dôjde až po cca 30-35 sekundách. Nemám to presne zmerané stopkami, ale po cca 15 sekundách sa ozve gong, potom za niekoľko ďalších sekúnd pípnutie, za ďalších X sekúnd ďalšie pípnutie, potom nasleduje pípnutie s krátkym zabrzdením a lane assist sa vypne až po ďalšom pípnutí s krátkym zabrzdením. V podstate Emergency Assist, ale keďže Octavia nemá elektrickú ručnú brzdu, nedôjde k zastaveniu auta, len sa vypne lane assist. Ak nezabudnem, zajtra to skúsim odskúšať. Ja to mám spravená presne takto. Ale nejaké natiahnutie intervalu na 1-2 minúty je absolútne nereálne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.