falach Odesláno Duben 15, 2019 Sdílet Odesláno Duben 15, 2019 Ahoj, mám Octavia 2, climatronic, i když mám climu vypnutou a mám zapnuté topení na 25 stupňů, topení začne topit po ohřátí motoru to je OK. Topí skvěle, teplota motoru 90 stupňů OK. A po nějaké době jízdy cca 15km zničeho nic začne místo teplého vzduchu foukat studený vzduch. Teplota na motoru (budíku) stále 90 stupňů tak jak má být. Fouka to studený a po nějaké době se to zase zblázní a zase fouká teplé, toto se mě stane cca po ujetí 30km dvakrát, až třikrát. Nevíte kde může být problém. V létě jsem měnil termostat a čidlo teploty, jen tak pro info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Duben 22, 2019 Sdílet Odesláno Duben 22, 2019 Vpravo alebo vľavo... blbne niektorý zo servomotorčekov ktoré ovládajú teplotu.Pravý č.1K0 907 511 B,ľavý č. 1K1 907 511 C 0 Citovat Odkaz ke komentáři
falach Odesláno Duben 23, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2019 Problém je že to fouká stejně, jak vpravo tak i vlevo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 27, 2019 Sdílet Odesláno Duben 27, 2019 muže být vadné těsnění pod hlavou, plyn se natlačí do výměníku topení a přestane topit, nebyl by si první... nech si udělat po delší trase test na CO2 v chladící kapalině 0 Citovat Odkaz ke komentáři
falach Odesláno Duben 28, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2019 Vadné těsnění to není. To vim na 100%. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
falach Odesláno Říjen 13, 2020 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2020 Tak závada zjištěna, ač jsem tomu nevěřil, tak Rolbař měl pravdu, bylo to těsnění pod hlavou. Časem by se to zhoršovalo a bylo by to jasné, můj mechanik mě řekl těsnění a byla to pravda. Auto opraveno a je už vše OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.