Přejít na obsah

falach

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele falach

  1. Tak závada zjištěna, ač jsem tomu nevěřil, tak Rolbař měl pravdu, bylo to těsnění pod hlavou. Časem by se to zhoršovalo a bylo by to jasné, můj mechanik mě řekl těsnění a byla to pravda. Auto opraveno a je už vše OK.
  2. Zdravím,  mám zájem o nejnovější mapy 2020 West V12 / East V12 pro Amundsen ( RNS310), Mám přispůsobenou kartu na kterou mě kdysi jeden Mick zde taky, nahrál mapy, měl bych mít Amundsena RNS 310, je to octavia 2 po face. Karta je použitelná na nové mapy. Bylo by možné na tuto kartu, nové mapy nahrát nebo je poskytujete jen na své nové karty? Prosím popřípadě i o info ceny na novou kartu i cenu na vlastní kartu. Děkuji falach.

    tel: 774507475

    email: falach@volny.cz

    IMG_20190516_173641.jpg

  3. Vadné těsnění to není. To vim na 100%.
  4. Problém je že to fouká stejně, jak vpravo tak i vlevo.
  5. Ahoj, mám Octavia 2, climatronic, i když mám climu vypnutou a mám zapnuté topení na 25 stupňů, topení začne topit po ohřátí motoru to je OK. Topí skvěle, teplota motoru 90 stupňů OK. A po nějaké době jízdy cca 15km zničeho nic začne místo teplého vzduchu foukat studený vzduch. Teplota na motoru (budíku) stále 90 stupňů tak jak má být. Fouka to studený a po nějaké době se to zase zblázní a zase fouká teplé, toto se mě stane cca po ujetí 30km dvakrát, až třikrát. Nevíte kde může být problém. V létě jsem měnil termostat a čidlo teploty, jen tak pro info.
  6. Ahoj, vím že to tu probíráte. Zvuky z turba. Potřebuji taktéž poradit. Při rozjezdu 1,2,3, to znamená při počátečním tahu turba nebo při sundání nohy z plynu turbo si hvízdne. Nežere olej, spotřeba OK, tah turba skvělý, jedeto jako drak. Při vyšších otáčkách nebo při 4 a 5 turbo v pohodě. Někdo povídal ,že je možná někde dírka v hadici? Nevím nezdá se mě. Kamarád koukal pod auto a říkal že mám trochu černý vlnovec. Tady píšete o vlnovci. Tak se ptám? Může to hvízdání při plnění nebo odfukování turba způsobovat dírka ve vlnovci? Jinak zvuk od výfuku normální , žádný bublání nebo tak, když je díra ve výfuku. :) Měl někdo tuhle zkušenost a problém vyřešil výměnou vlnovce? Jo do nouzáku to nepadá.  Díky za rady.
  7. falach

    AMUNDSEN

    Ahoj jsem z Plzně a mapy mám, ale z roku 2012. Nové nikde jinde neseženeš jelikož už jsou na Origo. SD kartách a zatím nikdo neprolomil možnost kopírování. info i pro lisak30
  8. falach

    AMUNDSEN

    To co píšou na netu ohledně stažení nových map a map na SD kartách, tak ty jsou pro Amundseny nové generace to jest Octavia III. Takže pokud chceš mapy pro Amundsen do Octavie II ( a to i facelift) máš smůlu. Ty totiž nefungují, mají jiné specifické datové podklady pro novější Amudseny.
  9. Repas je k ničemu. Spočítej si naplnění(repas), poštovný a furt jsou to starý tlumiče a většinou, už začnou zlehka korodovat. Tlumiče pokud nad 10°C nepracují, tak jsou v čudu. Vyměnit za nové a máš na dlouho pokoj. http://www.skoda-dily.cz/eshop/1z9827550-plynova-podpera-patych-dveri-combi.html
  10. Neboj se toho a vem za to pořádně. Hlavně na tu správnou stranu :) Nemám s tím zkušenost bohužel.
  11. Skus toto http://auto.bazos.cz/inzerat/31639006/Automaticke-otevirani-5dveri-OCT-IIFL.php http://www.zbozi.cz/?q=AUTOMATICK%C3%89%20OTEV%C3%8DR%C3%81N%C3%8D%20p%C3%A1t%C3%BDch%20DVE%C5%98%C3%8D&typ=nabidky&seradit=nejlevnejsi
  12. falach

    AMUNDSEN

    Ahoj, zkus napsat na clubu členovi j0ska, je Od Hradce. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=382&page=7
  13. falach

    Plzeňský kraj

    Bus Lukas1s1 může mě brnknout ohledně těch žárovek? :) tel: 774507475 dík falach
  14. Úzkým šroubovákem nadzvedněte sponu horního úchytu plynové vzpěry. Úchyt vysaďte z čepu. POZOR !! , podržte si víko kufru, aby Vám nespadlo na hlavu. :) :) Spodní úchyt plynové vzpěry uvolněte stejným způsobem. Po vyjmutí plynové vzpěry, vezměte kousek nějaké silnostěnné gumové hadice, kterou rozřízněte a nasaďte gumovou hadici na píst plynové vzpěry. Uchopte sikovkama píst přes gumovou hadici tak, aby jste si nepoškrabali píst a šroubovákem povolte úchyt na konci pístu. Poté jej vyšroubujte. Na píst navlečte pružinu. Nasaďte opět na píst gumovou hadici a přes ní uchopte píst sikovkama. Nasaďte úchyt a našroubujte jej, až na doraz pístu. Dotáhněte šroubovákem. Sundejte gumovou hadici a nasaďte zpět píst na čepy na autě. Takto upravte i druhou plynovou vzpěru. Pak vyzkoušejte pomalým stlačením dveří, kolik je místa na pístu po stlačení pružiny. Pokud vše OK zabouchněte dveře. Pokud je místo při zavření plynové vzpěry s pružinou, lze ještě přidat max. 2mm silnou podložku. Já použil podložku vyrobenou ze silikonu. Otvíráni se tak stalo o něco pružnější. POZOR !! Otvírání dveří a instalace pružin je možná jen pro vozidla, která mají automatický odskok! Upozorňuji, že v zimních měsících cca pod +10°C jsou písty tužší a tudíž se stává, že v mrtvém bodě se otvírání zastaví a dál je nutné pružinám drobátko pomoct. :) :) Prodávají se samozřejmě i barevně odlišné pružiny s různou silou. Zelené jsou nejslabší, červené silnější, a žluté nejsilnější. Pamatujte použijte pružiny podle toho jaké máte páté dveře (combi, hatsback, nebo nějaké křídlo na dveřích. Modré jsem použil na combi, v zimě to je s otvíráním horší, ale od jara do podzimu je to plně funkční. Dáte-li silnější tak v letních měsících pak zbytečně trpí panty a tlumiče, moc to lítá.
  15. falach

    Plzeňský kraj

    Ahoj. jj dík za info. Je to škoda, že nefungují, ale nedá se nic dělat.
  16. falach

    Možnosti maxidotu

    Bus, mám dotaz. Nechal jsem si upravit v maxidotu výměnu oleje na 1 rok a 10000 km. Při náhledu by se mě měli odečítat KM po kolika KM a dny po kolika dnech? Poradí někdo? Jedná se o OC ll
  17. Ahoj, já to nechal chipnout v Kladně PowerTec. Naprostá spokojenost jede jak střela. Vše vysvětlí poradí, Teď mají zrovna akci. Dal jsem Maximal Power. Poslal jse tam několik kamarádů a také naprostá spokojenost. Můžu jen doporučit. Jen pokud zjistí nějaký závažný problém při zkušební jízdě před chipem, tak ti ho neudělají. Prostě vědí co dělají.
  18. hlava dolu a nový těsnění pod hlavou
  19. jeden vytočit de a ten druhej jen povolit ten celej vytočit nejde wd tam naper není problém
  20. falach

    Plzeňský kraj

    Ahoj, toho 12ctého v Tesku kde a v kolik? :)
  21. falach

    Plzeňský kraj

    Ahoj, netušil jsem, že v Plzni se dělají srazy. Ani jsem netušil, že je tu tolik členů. Kracco na srazu v Žamberku jsme se viděli. Zdravím tě. :) Toho dvanáctého bych taky přijel. :)
  22. falach

    chiptuning ANO/NE

    Mám chip od PowerTec a jsem naprosto spokojen. Auto jede jako střela. Trošku ve městě spotřeba šla nahoru, ale asi to bude tím, že to člověku nedá trošku to přišlápnou. Na dálnici je to naprosto supr jak jízdou tak spotřebou. Můžu jen doporučit. Mám maximal :) http://www.chiptuning.cz/detail/Osobn%C3%AD%20automobil/skoda-octavia-2-facelift-octavia-1-9-tdi-pd-77kw
  23. falach

    AMUNDSEN

    Ahoj pokud chceš brnkni a snad se nam to povede. :) tel: 774507475
  24. Ahoj lidi. Nekdo z Plzně na sraz?
×
×
  • Vytvořit...