lukfa Odesláno Květen 10, 2019 Sdílet Odesláno Květen 10, 2019 Prosím zkušenější o nacenění opravy z foto, přemýšlím, jestli to mám hlásit na havárku či nikoli, jestli to je přes spoluúčast či nikoli. PS: jde mi o levnější způsob opravy, tedy bez demontáže, stříknout to přímo na autě. Promáčklý to nikde není, rýhy jsou rukou cítit. Jedná se o tři díly. Nemám představu jestli 5tis nebo 20... nepohybuji se v tom. Děkuji za radu. OII MR2011 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Květen 10, 2019 Sdílet Odesláno Květen 10, 2019 Bavme se z o cenách autorizovaných servisů. U nás to vychází cca 6 tis za díl. U Octavie je lepší to rozebrat a demontovat z auta. Dveře se musí vystrojit úplně na plech, aby jsi vyndal vnější těsnění, lištu bych koupil novou. Když to oblepíš na autě, bude se ti to v hranách časem loupat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enemy5 Odesláno Květen 14, 2019 Sdílet Odesláno Květen 14, 2019 (upraveno) Ja mel podobnou opravu...podobne poskozeni. Predni dvere + zadni dvere + kastle (rejha pres vsechno od jinyho auta) a cena neco pres 20k. Mel jsem to ale pres povinný ručení. Upraveno Květen 14, 2019 uživatelem Enemy5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukfa Odesláno Červen 16, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2019 tak jen pro info, autorizovany servis 31t, takze to slo na havárku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.