culda Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 nevím nevím , prej je to tmavá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golis Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 nevím nevím , prej je to tmavá ...tj vypadá tmavě,ale zase když se podíváš na ten vzorník,tak je úplně jiná-myšleno od té tmavé(v názvu).Jinak plechovka,která je vyfocena ve vlákně výš,tak je ta světlejší lesklá.Hlavně lesklá,ta kladívková je jen tmavá. http://hammerite.akzonobel.cz/products/p_hammerite_primo_na_rez_hladky.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Tak jelikož ji chci taky ,tak jsem hledal a měla by to být podle fotky nahože tahle: http://www.ibarvy.co...0.25l-,140.html Hmm? To by měla být ona, škoda, že jsem tu svou plechovku vyfotil zvrchu :-D Ale myslim, že to je ono. Tak koupit a natirat a každý bude mít RS brzdy :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cinek Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 tak ja jsem zvolil Alkyton, libil se mi daleko vic nez ten hammerite, sice to neni jak origo RS, ale jsem celkem spokojenej, nedelam taky z auta vernou repliku RS , pekne se s tim dela , pekne to kryje , tady par foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filipoo Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 Pěkně sis pohrál,vypadá to dobře... Nicméně ja se svou zelenou od hamerrite jsem 100% spokojen! Vzadu mám bubny,na těch by tahle barva alkyton myslím až moc razila.. Ale jinak super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 (upraveno) Bohužel ty odkazy, co jste sem dávali, už nefungují, tak se teď zeptám, která barva to tedy je, vyskakují mi 4 možnosti: - hladký zelený - kladívkový zelený - hladký tmavě zelený - kladívkový tmavě zelený Díky. Odpovím si sám, dle plechovky, co dával boxxer, to vypadá na hladký zelený, tak jsem si objednal tu :) Upraveno Říjen 22, 2013 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 25, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Cinek pěkná práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Chlapci potřebuju poradit jestli s tím máte zkušenosti. Chci poslat brzdy do komaxitu ale nevim jak je připravit. Jestli mám vyndat pístky před a nebo je vyndat až po lakování? A jak to je s broušením,jestli se dá dobře brousit kvůli dotykovým plochám atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Tak aj ja sa pochvalim, aj ked to uz nejaku dobu mam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Ahojte, já barvil včera.Namíchat jsem si nechal RAL 6029 a k tomu základ.Třemeny jsou hodně zanesené, takže jsem je čistil ocelovým kartáčem, profoukl a nanesl základ a po pár hodinách barvu ve dvou vrstvách. Vypadá to hezky, ale spokojen moc nejsem, kartáčem se nepodařilo třmen vyčistit pořádně, Druhý zkusím očistit elektricky. lu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cinek Odesláno Srpen 27, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 Mas pravdu, ty trmeny jdou spatne cistit :(, jediny co mi na to funguje, je ty brzdy vyndat z auta a vezmu je do práce do pískováčky.. Sice musim zaplatit cca 100kc, ale výsledek je vynikajici, po bordelu a rzi ani pamatka :jelen: Potom zaklad a pekne barvu. Nekolika lidem jsem to delal a spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cinek Odesláno Srpen 31, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 Jinak ja jsem ted pouzil cervenou Alkyton 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 23, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 Klasika alkyton zelena stredni ....... je hodne podobna origo rs ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cinek Odesláno Říjen 27, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2014 Mas to pekny, koukam ze i kotouce novy, to je luxus. Akorat na tom jednom obrazku nevidim tu zajistovaci sponu. A ty mas origo RS, nebo mas RS podvozek ? (Usuzuju dle ulozeni stabilizatoru) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 Mam origo RS ;-) spona byla az pak jeste schnula .... kotouce jsou jen zrepasle a nove laknute, ale na fabii jsou nove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
david.ch Odesláno Květen 10, 2015 Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 Jakou by jste zvolili barvu na třmeny? Barva auta je červená chilli metalíza. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psycho Odesláno Květen 10, 2015 Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 Ja som sice daval cervenu ale mam striebornu metalizu tak to aj trochu vynikne... ale tu by som moezno pouvazoval nad zltou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 10, 2015 Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 žlutou určitě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
david.ch Odesláno Květen 10, 2015 Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 Ok. Koupím žlutou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest strateny Odesláno Květen 5, 2016 Sdílet Odesláno Květen 5, 2016 dal si tam tu zltu? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Květen 11, 2018 Sdílet Odesláno Květen 11, 2018 Orig. Ral 6029, ale na fotce je to jakesi svetlejsi, snad to bude drzet, mel jsem od foliatecu cervenou a ta drzela krasne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.