Jump to content

Barva na třmeny (jako RS apod.)

Bohouš

Recommended Posts

Já jsem před loni koupil barvu na Auru za 150 kč ve výprodeji od RENOCARS.Ta barva se dala použít i na motor.Značku už teď nevím.Byla to dvousložková barva a k tomu odmašťovač ve spreji.Teď už jezdím třetí zimu a třmeny jsou jako nové. :lol:

post-277-1262794195_thumb.jpg

• 5 weeks later...
  • 1 month later...

Jak koukam vsihny tu ted chteji bilou, bracha to taky chtel ale zatim jsem ho odkecal, jak uvidil krasne ciste a uplne serove brzdice tak ztihnul. Fakt je tam nejlepsi tovarni stav, mne to lakovani nejak moc nerika nic, akorat gdyz to auto negdo ma poradne vytunene tak jako tresnicka na dort, ale u vice-mene serioveho auta se my to zda nejak, nevym, proste, ne sedi my to. Tak proto doporucuju poradne ocistit a pak uvidet jak se to krasne bleskne. Lepsi nez jaka koliv barva.

Ale gdo vy, bracha ma furt v chlave tu bilou takze se mozna i to objevy za nejakej den :lool:

• 2 months later...

No neviem,mne ta cervena pride taka sockarska,snad cervenu ale pekne do hladka na poriadne velkych brdach,ked vidim auta s malymi brzdicami natrene na cerveno a vsetko okolo hnede-hrdzave tak je to hnus.Zelena-skoda a modra-vxr opel naj.

• 2 weeks later...
Guest houmik

jeee, to ja mam nekde v garazi ted (presny nazvy) :palec: mel jsem tam Alkyton, ten jsem obrousil, nastrikal vrstvu proti reznuti, pak 3 vrstvy barvy, nechal dlouho schnout, no a potom jsem to nastrikal bezbarvym lakem, ktery udela takovou sklovinu... to kvuli myti, aby sla dobre dolu spina

Edited by houmik
  • 1 month later...