K.Kubis Odesláno Červen 4, 2019 Sdílet Odesláno Červen 4, 2019 Ahoj klubáci, koukám že tahle sekce je nějak mrtvá tak se pokusím oživit. Dne 25.5 2019 proběhl sraz VRS přátel a nasledovala společná cesta z Pardubic na Červenohorské Sedlo. Z Pce nás vyráželo cca 7 aut a postupně vše rostlo. Až do cca 35 Octavii. Počasí nám vyšlo parádně a projížďka byla o to víc příjemná. Cestou zpět byla zastávka na kultovním místě Octaviaclubu a když letos sraz není,tak aspoň nějaké fotky pro klub. Až se naplánuje další cesta a sraz,vše už přidám i jsem. Ahoj Dejw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno Červen 4, 2019 Sdílet Odesláno Červen 4, 2019 Super, díky! Určitě dej příště vědět ideálně co nejvíc dopředu... 35 je slušný počet Tak kdo tam svojí OC pozná na fotkách? 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arny11 Odesláno Červen 5, 2019 Sdílet Odesláno Červen 5, 2019 Pěkná akce, nevěděl jsem o ní. Příště zas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KubajsxDD Odesláno Červen 5, 2019 Sdílet Odesláno Červen 5, 2019 Škoda že jsem to taky nevěděl 😞 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sestbit Odesláno Červen 5, 2019 Sdílet Odesláno Červen 5, 2019 Už jsem tu psal i na fb a byl jsem odkázán sem. Kde tu teda najdu, že se plánoval tento sraz? V sekci Královehradecký a Pardubický kraj nic není 😡. Mě nějak totálně chybí informovanost o těchto srazech a jak vidím, hodně lidí psalo, že o tom nevědělo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
K.Kubis Odesláno Červen 7, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2019 Tuhle akci jsem pořádal já a když byla před rokem první vyjížďka a sraz, bylo to v okruhu přátel jako projížďka s kámošema. Jelo nás cca 9 Octavii. Druhou vyjížďku jsem se rozhodl zveřejnit v klubu rs na FB a sešel se krásný počet aut. Www.OctaviaClub.cz o téhle akci ani (bohužel) nevěděl a po zaslání fotek na www.OctaviaClub.cz, aby se na stránkách klubu zveřejnil odkaz ze super projížďky a jako připomenutí hlavního srazu, který tento rok není, se zajelo do Žamberku pro fotky z kempu. (PODĚKOVÁNÍ, ŽE NÁS TAM MAJITEL NECHAL VOLNÝ VJEZD) Dalsi taková přijíždka ještě bude naplánována cca na Září jako "loučení sezóny" OctaviaClub.cz nabídl na další akci klubové věci jako trička atd.. O to bude projížďka zajímavější a darované věci můžou být rozdány jako poděkování klubu mezi zúčastněný. Třeba "NEJ OCTAVIA" "NEJKOLA" ATD.. 🙂 DÍKY VŠEM ZA Zájem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno Červen 8, 2019 Sdílet Odesláno Červen 8, 2019 @K.Kubis určitě super nápad dávat to tam jako odměnu... 🙂 napadá mě ještě kdo má Nejčistší auto resp Octávku nejlépe opečovávanou.. -) Pak napíšu věci o které by se soutěžilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sestbit Odesláno Červen 23, 2019 Sdílet Odesláno Červen 23, 2019 A jaký rs klub na fb to přesně je? Na fb je spousta takových stránek a nevím jestli jsem zrovna v té, kde jsi to psal 🙂 díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sestbit Odesláno Červenec 30, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2019 Mohu poprosit o odpověď na můj předchozí příspěvek? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sestbit Odesláno Říjen 11, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2019 Tak díky no, je to tady super. Pokecat sám se sebou 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Říjen 13, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2019 https://www.facebook.com/groups/1705695453029565/?ref=bookmarks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.