Martin.T Odesláno Červen 21, 2019 Sdílet Odesláno Červen 21, 2019 Ahoj všichni, dokázal by mi někdo poradit jak přilepit odlepené zpětné vnitřní zrcátko v OIII s dešťovým senzorem? Nemá někdo nějakou zkušenost? Odlepil se kompletní kovový držák od samotného skla. Už jednou lepeno. Po měsíci se opět odlepilo. Díky všem za rady. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červen 24, 2019 Sdílet Odesláno Červen 24, 2019 S čím si to lepil? Jediné čo by som nato použil je lepidlo na autosklá napr.Sika ,očistiť zbytky stareho lepu z rámiku a skla,odmastniť a nezabudni vyrobiť z samolepiacej folie šablonu na prekrytie priestoru senzora aby sa ti tam nedostalo lepidlo,keď to trochu prischne ju odstrániš.S lepidlom to nepreháňaj .Na senzor použi novu opravnú saduhttps://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/5q0998559-senzor-dazdu-opravna-sada-skoda-28379.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin.T Odesláno Červen 24, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2019 Já osobně jsem lepil s Loctite AA 319/7649 a podruhé jsem nechal lepit v servisu opět nějakým dvousložkovým lepidlem. Po měsíci ježdění se opět odlepilo. I přesto moc děkuji za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.