Přejít na obsah

LILO by Kube

Doporučené příspěvky

Razty spat s nima nebudu protoze uz spinkaji na pude a dneska mam posledni noc s Rubi tak hadej kde budu spat :P ;)

Jo Mirku jak jsem dnes rano videl tu cenofku co dal Hoblik na bazar tak uz nebylo zbyti a vybral jsem tajne zdroje a jel pro ne :palec: A jsem za to moc rad protoze i Rubi me podporila :( Vzdycky se Spidery moc libily a uz se fakt tezko shaniji a zvlast v tak dobrem stavu jako od Hoblika :)

Odkaz ke komentáři

JajiNe vazne to neberu ale pri debate na ruzovou v Houmikove vlakne jsi napsal cca to to: "Existuje jeste tady vlakno kde se nemluvi o Ruzove????" A ja ti na to odepsal ze v mem vlakne jsou tyto kecy striktne zakazene protoze Ruzova barva mi jde proti srsti a nemam ji rad. A jelikoz je to to moje vlakno o mem aute tak si to tady proste nepreji. Samozrejme ti neupiram tvou kreativitu ani nazory ale kdyz se mi to nelibi tak to tady proste nechci. Taky ti nezasiram vlakno nemystnyma poznamkama typu: bila je shit, dej si stribrnou. Kdyz uz se vyjadrim tak na neco k tvemu auto ve smyslu: dobra prace, nelibi se mi, jen tak dal, drzim palce, atd.... Ale ne picovynama o vyjebane ruzove barve. Gay kluby maji stranky jinde. A to nic proti 4% populaci ale proste to ve svem vlakne nechci. A neboj smysl pro humor mam velice dobry :D Takze asi tak. Mam rad konstruktivni prispevky a ne placani picovin jen tak od boku :lool:

PS: My to bereme vazne??? A ty mys v podpisu Ruzovou barvu!!!! Hmmmm :palec:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

No vidis :D Ale strasne si protirecis :lool: Treba tedka si zasiras vlakno tady tou nesmyslnou debatou se mnou :huh: Ja ti Tvoje auto chvalim, vetsina aut je tady hezkych. Nikomu nechci nic radit co a jak ma delat ani mu do toho kecat. Ve svojem vlaknu mam par blbosti a kdyz se to nekomu libi tak si to tak udela. Kazdy at si dela co chce :palec: a promin, ze jsem pred Tebou pouzil to vulgarni slovo ru*ova :D a ze ji mam v podpisu :(

Odkaz ke komentáři

Tva vec co kde mas. Ja jsme koupil cerne kola a k me barve by se Ruzova absolutne nehodila,vzdycky jsem schtel 17" Spidery a sve vlakno si Ja muzu zasirat jak se mi zlibi protoze si ho kdykoliv muzu nechat promazat :palec: Ale v pohode. Ja te beru,ze se ucis. Az budes starsi tak budes mit taky jiny pohled ale na to prijdes sam. Ja ti fandim a drzim palce. U me uz jsou upravy a starost o auta jinde. Takze asi tak :D

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...