Konny Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 hlavní je, že to splní svůj účel Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 Nazdar kluci. Tak aby jste nerekli,ze sem ani nepachnu a na Lilo noc nedelam. Dneska dostala ta moje holka new zadni kotouce i s deskama. Ty stare tam byly cca 10tis ale kousl se mi pred casem levy zadni brzdic a kotouc trosku shorel. Tak tam sly dneska nove. Opet Zimmerman i desky. Cena materialu 1435kc za vse by Sebo a prace za 300kc vcetne poradneho promazani voditek atd. A uz zase holka moje v klidu brzdi a netrepe :lool: Jinak ji ted nic netrapi. Teda krom tech 5. dveri... Prozmenu abych se nenudil mam rozebranou Bublinu. Zlobi ventilace. A ve stredu zas hura do prace.... Tak asi tak. Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 Jen pro info. 14dni zpet probehla vymena oleje: Castrol EDGE TURBO DIESEL 5W40 a k tomu vzduchovy filtr. Ted mam nachystany nove raminka steracu i se stiratky z OII. S predminuly mesic Lilo dostala novy vlnovec, kat off, a novou podtlakovou banku na turbu spolu s podtlakovyma hadickama. Ted uz jen zbyva dvojhmota se spojkou. :( A zapomel bych ze porad zlobi jeden vstrikovac a za dneska dorazily domu nove zimaky co jsem potreboval v podobe Dunlop SP Winter Sport 3D MO. Sice pujdou na plechace bo uz nezbylo na hliniky ale snad to preziju ;) Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 Jen pro info. 14dni zpet probehla vymena oleje: Castrol EDGE TURBO DIESEL 5W40 a k tomu vzduchovy filtr. Ted mam nachystany nove raminka steracu i se stiratky z OII. S predminuly mesic Lilo dostala novy vlnovec, kat off, a novou podtlakovou banku na turbu spolu s podtlakovyma hadickama. Ted uz jen zbyva dvojhmota se spojkou. :( A zapomel bych ze porad zlobi jeden vstrikovac a za dneska dorazily domu nove zimaky co jsem potreboval v podobe Dunlop SP Winter Sport 3D MO. Sice pujdou na plechace bo uz nezbylo na hliniky ale snad to preziju ;) Ahoj proč Dunlop SP Winter Sport 3D proč né 4D?? ;) Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 A proč ne? Je to každého věc :) Kube: stírátka alá banány jsou pěkně na hovno. měl jsem origo Škoda, ale prd to vydrží, tak jsem šel zpět do klasiky! Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 nohic: na zimu mi krapek vadi, drzi se tam snih, ale jinak mi vydrzi bosh najedz 30 tis. km Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 deko: no tak to mě ani náhodou... a stejně, nesedí to dokonale na celém skle, kašlu na ně... při vyšší rychlosti spatně stírá atd. :-P Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 No mi pri 200 moc klasiky nestiraly. Aera jedou jak maji. Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 A proč ne? Je to každého věc :) Kube: stírátka alá banány jsou pěkně na hovno. měl jsem origo Škoda, ale prd to vydrží, tak jsem šel zpět do klasiky! Jasně že je to každýho věc,ptal jsem se proč starší model když je novej 4D.Na ten 3D jsou hodně dobrý reference ale ty 4D jsou prej ještě daleko lepší. Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 No mi pri 200 moc klasiky nestiraly. Aera jedou jak maji. To nevím, 200 bych za deště nelítal :) Jasně že je to každýho věc,ptal jsem se proč starší model když je novej 4D.Na ten 3D jsou hodně dobrý reference ale ty 4D jsou prej ještě daleko lepší. Možná rozhodla cena. Já jsem teda zvědavý na Continetal TS830, ale o Dunlopech 3D jsem taky přemýšlel. Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 To nevím, 200 bych za deště nelítal :) Možná rozhodla cena. Já jsem teda zvědavý na Continetal TS830, ale o Dunlopech 3D jsem taky přemýšlel. Já koupil 4D a cena na jedné pneu rozdíl asi 15kč.Jinak TS830 jsou taky dobré švagr je měl loni a super. Třeba Kube napíše proč zvolil 3D :D Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 Nechapete???? Protoze jsou 3D Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Já koupil 4D a cena na jedné pneu rozdíl asi 15kč.Jinak TS830 jsou taky dobré švagr je měl loni a super. Třeba Kube napíše proč zvolil 3D :D Letos má jaké? Doufám, že ty 830ky za sezónu nesjel :-D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 (upraveno) NO koupil jsem 3D proto,ze mely vyborne reference a na 4D jsem zadne nenasel a vzhledove se mi libil vic ty 3D. Puvodne jsem chtel bridgestone blizak lm30. Ale propasl jsem cenu a uz sly hodne nahoru. Tak mam tyhle. A stiratka chci tyhle bo jsou prej lepsi a koupil jsem za hodne peknou cenu. Klasiku uz nechci bo mi nad 160km/h nestiraly. A litam i na vode 160km/h. :) Upraveno Říjen 22, 2011 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Ahoj Kube,taky mam zimaky DUNLOP 3D a zatim spokojenost :) Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Ahoj Kube, mám Dunlopy 3D už 4.sezónu, mám na nich najeto 29 tis.Km a ještě jsem je letos nazul - mají 4mm. Můžu jen a jen doporučit! Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 Jo Martas diky. Dneska jsem na ne koukal kdyz jsem je nakladal do auta a vypadaj hodne dobre!!! Uz jsem zvedavy na snih!! Doted jsem jezdil Kleber Krisalp HP a max spokojenost ale uz jsou na hrane 4mm takze jsem musel koupit nove. U nas povinost jeste uplne neni ale v Nemecku je. Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 Tak dneska jsem si namontoval sterace z OII a zacal jsem si hrat se zadnimy vraty. Zimaky uz jsou na plechacich ale jeste v kufru. Zitra budu pokracovat v brouseni a pak to striknu plnicem a pak sprejem. Jen aby to nebylo porad tak rezave Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Říjen 31, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 si mohol najprv pozret toto, ci by to aj tebe nepreslo ;) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 si mohol najprv pozret toto, ci by to aj tebe nepreslo ;) NO to bych sice mohl ale je to jen pro vozy do urciteho stari a s platnou serviskou coz u me uz nic z toho neni. Takze me zbyva jen oprava Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 31, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 dobrá práce a budeš finální barvu stříkat jen sprejem nebo to necháš nalakovat v lakovně? Pokud jen sprejem, tak si myslím, že na tak velkou plochu to zrovna nebude ideální... :) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 Konny nebude se to ani strikat do stribrne. Je to jen kvuli toho ze uz to bylo moooc rezave. Ty dvere jsou v haji. Rez je i zevnitr. Tohle je zachrana akce nez sezenu new dvere. Zitra uz to musim dodelat tak uvidite fotky ;) Tak drzte palce Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 31, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 Aha, tak to jo, jako takový přestup mezi novými dveřmi stačí jakákoli barva, jen aby to dál nerezlo Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 (upraveno) Presne Upraveno Říjen 31, 2011 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 31, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 a ja jsem si myslel co to tam je u Marka za brusice jak jsem jel okolo na GTčku :D :lool: Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 Jo jo Libore byl jsem to ja. A dneska jsem to tam byl dodelat. Marek na me jen obcas kouknul a pohlidal me. Zitra jeste dodelam listu nad spz a bude uplne hotovo. Neni to jak nove ale je to o hodne lepsi jak ta silena rez!!! Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 Koukam ze v Bille je akce 8.11. -25% :lool: Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 Ceho ty si nevsimnes Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 ¨zajimave Kuboo Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky