Přejít na obsah

LILO by Kube

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

Nazdar kluci. Tak aby jste nerekli,ze sem ani nepachnu a na Lilo noc nedelam. Dneska dostala ta moje holka new zadni kotouce i s deskama. Ty stare tam byly cca 10tis ale kousl se mi pred casem levy zadni brzdic a kotouc trosku shorel. Tak tam sly dneska nove. Opet Zimmerman i desky. Cena materialu 1435kc za vse by Sebo a prace za 300kc vcetne poradneho promazani voditek atd. A uz zase holka moje v klidu brzdi a netrepe :lool: Jinak ji ted nic netrapi. Teda krom tech 5. dveri... Prozmenu abych se nenudil mam rozebranou Bublinu. Zlobi ventilace. A ve stredu zas hura do prace.... Tak asi tak.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Jen pro info. 14dni zpet probehla vymena oleje: Castrol EDGE TURBO DIESEL 5W40 a k tomu vzduchovy filtr. Ted mam nachystany nove raminka steracu i se stiratky z OII. S predminuly mesic Lilo dostala novy vlnovec, kat off, a novou podtlakovou banku na turbu spolu s podtlakovyma hadickama. Ted uz jen zbyva dvojhmota se spojkou. :(

A zapomel bych ze porad zlobi jeden vstrikovac a za dneska dorazily domu nove zimaky co jsem potreboval v podobe Dunlop SP Winter Sport 3D MO. Sice pujdou na plechace bo uz nezbylo na hliniky ale snad to preziju ;)

Odkaz ke komentáři

Jen pro info. 14dni zpet probehla vymena oleje: Castrol EDGE TURBO DIESEL 5W40 a k tomu vzduchovy filtr. Ted mam nachystany nove raminka steracu i se stiratky z OII. S predminuly mesic Lilo dostala novy vlnovec, kat off, a novou podtlakovou banku na turbu spolu s podtlakovyma hadickama. Ted uz jen zbyva dvojhmota se spojkou. :(

A zapomel bych ze porad zlobi jeden vstrikovac a za dneska dorazily domu nove zimaky co jsem potreboval v podobe Dunlop SP Winter Sport 3D MO. Sice pujdou na plechace bo uz nezbylo na hliniky ale snad to preziju ;)

Ahoj proč Dunlop SP Winter Sport 3D proč né 4D?? ;)

Odkaz ke komentáři

A proč ne? Je to každého věc :)

Kube: stírátka alá banány jsou pěkně na hovno. měl jsem origo Škoda, ale prd to vydrží, tak jsem šel zpět do klasiky!

Jasně že je to každýho věc,ptal jsem se proč starší model když je novej 4D.Na ten 3D jsou hodně dobrý reference ale ty 4D jsou prej ještě daleko lepší.

Odkaz ke komentáři

No mi pri 200 moc klasiky nestiraly. Aera jedou jak maji.

To nevím, 200 bych za deště nelítal :)

Jasně že je to každýho věc,ptal jsem se proč starší model když je novej 4D.Na ten 3D jsou hodně dobrý reference ale ty 4D jsou prej ještě daleko lepší.

Možná rozhodla cena. Já jsem teda zvědavý na Continetal TS830, ale o Dunlopech 3D jsem taky přemýšlel.

Odkaz ke komentáři

To nevím, 200 bych za deště nelítal :)

Možná rozhodla cena. Já jsem teda zvědavý na Continetal TS830, ale o Dunlopech 3D jsem taky přemýšlel.

Já koupil 4D a cena na jedné pneu rozdíl asi 15kč.Jinak TS830 jsou taky dobré švagr je měl loni a super.

Třeba Kube napíše proč zvolil 3D :D

Odkaz ke komentáři

NO koupil jsem 3D proto,ze mely vyborne reference a na 4D jsem zadne nenasel a vzhledove se mi libil vic ty 3D. Puvodne jsem chtel bridgestone blizak lm30. Ale propasl jsem cenu a uz sly hodne nahoru. Tak mam tyhle. A stiratka chci tyhle bo jsou prej lepsi a koupil jsem za hodne peknou cenu. Klasiku uz nechci bo mi nad 160km/h nestiraly. A litam i na vode 160km/h. :)

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Jo Martas diky. Dneska jsem na ne koukal kdyz jsem je nakladal do auta a vypadaj hodne dobre!!! Uz jsem zvedavy na snih!! Doted jsem jezdil Kleber Krisalp HP a max spokojenost ale uz jsou na hrane 4mm takze jsem musel koupit nove. U nas povinost jeste uplne neni ale v Nemecku je. :angry:

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem si namontoval sterace z OII a zacal jsem si hrat se zadnimy vraty. Zimaky uz jsou na plechacich ale jeste v kufru. :rolleyes:

Zitra budu pokracovat v brouseni a pak to striknu plnicem a pak sprejem. Jen aby to nebylo porad tak rezave :palec:

post-3498-0-17764100-1320080762_thumb.jpg

post-3498-0-43693200-1320080789_thumb.jpg

post-3498-0-76479100-1320080812_thumb.jpg

post-3498-0-35362500-1320080839_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Konny nebude se to ani strikat do stribrne. Je to jen kvuli toho ze uz to bylo moooc rezave. Ty dvere jsou v haji. Rez je i zevnitr. Tohle je zachrana akce nez sezenu new dvere. Zitra uz to musim dodelat tak uvidite fotky ;) Tak drzte palce :palec:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...