nohic Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Tak jsem dneska opravoval loketku. Teda to byla ale strasna drina :D :D :D Oprava za 170kc A to mi trvalo pres 2roky Nápodobně, sice jsem sehnal tu páčku asi za polovic , ale trvalo mi to taky asi dva roky :) Konečně se mi opěrka nevysype za přední sedačky :D Ještě, že jsi to tak krásně nafotil :lool: Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Tyk vis jak mam novy telefonek tak si musim vsechno fotit Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 tady se aj neco delalo ? :) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 To aby jsi nerekl,ze nic nedelam Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Tyk vis jak mam novy telefonek tak si musim vsechno fotit A jak si ten SII chválíš? :) Stojí za to? Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Nohicu zatim jsem spokojeny a porad se ucim. A jedina nevyhoda pro me je ze ma rad internet a kdyz jsem v zahranici tak mu ho nedavam. Jinak bomba stojecek. Hlavne ten displej je brutalni Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Kube: hmm, já mám SI a jsem taky spokojený, ikdyž teď byl na reklamaci... ale mám zálusk na tu SII, kdyby byly časem peníze na hovadinky :) A data můžeš vypnout, ne? A bez informací o počasí to páč dní přežiješ :D Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 (upraveno) SII je oproti SI výrazně rychlejší Upraveno Březen 3, 2012 uživatelem jajic Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Jajicu nelez mi do vlakna prosim Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Jajicu nelez mi do vlakna prosim ty jsi fakt ocas Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Kontrolni otazka: a na to jsi prisel jak??? (kdyby jsi to nepochopil tak tohle je rečnicka otazka takze necekam odpoved a bud opravdu tak hodny a pis si sve chytre poznatky nekam jinam,nebo se mam o tobe taky zacit nelibe vyjadrovat???) Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 SII je oproti SI výrazně rychlejší Jo, tomu věřím.. SI se mi zdá i tak rychlá, ale SII to bude asi raketa Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Ty kolega si nedavno koupil SI s 2.5tdi v laurin&klement a rikal ze to jede jako krava ale verim ze ten novy SII 3.6FSI pofici jeste lip :lol: Co se tel tyce tak SGSII je fakt paradni. Dvoujadrovy procesor dela divy. K tomu nadherny displei a brutalni fotak,velka pamet a uzasne mala vaha Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Jo, je boží, ale děsně drahý, to mě sere... Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 No ja ho dostal k prodlouzeni smlouvy takze az tak drahy nebyl Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Nohicu co se smejes??? Jinak mam male dilema. Jelikoz je "stara" baterka v haji tak premyslim nad new ale jakou? Ted jsem tam mel Vartu a i kdyz se prblem s jejim vybijenim odstranil tak nevim jestli do ni jit zase?? Nemate nejaky tip?? :o Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Tu je tezky Kubo. Ja treba jedu na Banneru, ma jeste standartni vicka. Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 NO ja mel vzdycky Banner abyl jsem spokojeny. Pak bracha prisel s Vartou kdyz byl s autem problem a ja nebyl doma. Treba ve velkem mam taky Bannerky a jako nemuzu si na ne stezovat. A to jim davam solidne za usi Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Co tam mas za kapacitu, kdyz tak sz Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 NO rad bych ti poslal sz ale pise mi ze uzivatel Deko nemuze zadnou zpravu prijmout :D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Jo mas to tam :D Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Mám tu samou kapacitu, jak Kube, můžu dostat taky tu tajnou odpověď? :) Baterie mě taky trochu zajímá... Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 (upraveno) Tajna odpoved je 70-78Ah a kapacita od 600-700A ted uz zalezi na vyrobci a typu, jestli bezudrzova nebo s. Jo a kontakp + v pravo ;) Upraveno Březen 6, 2012 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Tak to je jasny, baterky oznacene 72-77 jsou jedne a to same :D Je to pouze blamaz. Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Kup si takovou jakou mám já 96Ah :D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Miro ale ty mas i big altik A jak se naprdnu tak si vezmu jednu z prace, placnu ji do kufru a budu jezdit jen na ni: 215Ah 1200A Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 (upraveno) Neznalkova baterka mi zvedla spotrebu o 0,2 l :D Upraveno Březen 6, 2012 uživatelem Deko Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Tajna odpoved je 70-78Ah a kapacita od 600-700A ted uz zalezi na vyrobci a typu, jestli bezudrzova nebo s. Jo a kontakp + v pravo ;) Aha, já jsem čekal nějaký super cenový kontakt. Bóže :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky