Přejít na obsah

LILO by Kube

Doporučené příspěvky

JA vim proc mi ho dala. Protoze jsem ho moc chtel a uz dlouho o nem mluvim a tak si rekla,ze mi to asi udela radost ze vseho nejvic tak jsem ho dostal k narozkam. A zrovna s Forzou 3 :rolleyes: Jooo hold je to holka sikovna no :wub:

A jinak uz jsem pred casem v aute vozil LCD 23" + PS2 :lol:

Odkaz ke komentáři

Tak aby jste neřekli,že jen dostavám a beru tak dnes Lilo dostala novou baterku v podobě Varta Silver Dynamic 74Ah a 750A ;) no a taky se bude co??? :lool:

fuj že se nestidis je davat take spinave ani prez zimu je neumyje toto :lool:

EDIT: jen RUBI se nejak blejsknou :D

Upraveno uživatelem libor.kratas
Odkaz ke komentáři

Deko jam mam rad svuj offroad a kdyby jsi videl nas pujezd okolo baraku tak bys tu zapadl (Rubi uz zapadla) :lol: :lol: :lol:

Libore za to muze Rubi. Svoje si umyla a na moje hodila bobek :D Neboj zitra je umyju nez je nasadim.

Jedu to jen nechat prevazit. Lilo prezuju zitra a Rubi si jeste dolita zimaky. Na pristi zimu uz nejsou a hlavne ji chci prehodit na 15" ;)

Luigi5 ne ne nekupoval. Ja je mam od Hoblika uz pres rok :rolleyes:

A rekl bych ze tohle byli jedny z prvnich cernych spideru tady na foru :rolleyes:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska neodolal a protahnul jsem Lilo myckou,udelal prozatimni znizeni a doma ji pak celou povysaval :lol: Ale z prezouvani dneska nic nebylo potoze kvuli znacky Zimni vybava ktera je jeste porad na D1 :wallbash:

A uplne jsem zapomel: z prednich kol slo zavazi uplne dolu aby sly do nul ale na zadni slo na kazde skoro 100g protoze jsou oskakane z D1 jak mam ten zadek lehky vysoky. Jsem z toho nestastny ale musim je dat na pradek at se ty gumy srovnaj. Zitra hodim kdyztak fotky jak je budu umyvat.

post-3498-0-04634400-1332359706_thumb.jpg

post-3498-0-86566600-1332359831_thumb.jpg

post-3498-0-17767000-1332359901_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Nesundam!!!! Jste jak mali s tema zasterkama. Tohle je ctyrkolka a nechci dopadnout jak bracha s omlacenyma prahama :wallbash: Ale dik za pochvalu. Jeste budu muset natrit ty 288mm trmeny. Ted je jeste zima a dlouho by to schlo :(

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...