Přejít na obsah

LILO by Kube

Doporučené příspěvky

Aha, tak to jo. Pokud mas na aute zatim co delat, tak delej :D No mam nejake ty koniky navic a slape to vyborne, ikdyz chtel bych uz neco vic... coz je pruser trochu ;)

Nevim, asi proto, ze o vas tady vim asi tak hodinu :) HavEx je Havirov?

HavEx je zkratka pro Havirovsky Express coz je hospudka tady na foru kde se sleza banda z tohodle regionu, klabosi o vsem moznem a vymysli co podnikne :)

Jinak kdyz to logo co mam v podpisu je funkcni odkaz primo na topic, budu se tesit ze se potkame :P

Odkaz ke komentáři
No nez OI Liftback tak radeji Supa I :D

Ty stim Supem nedas pokoj..... Dkazes si predstavit jak by se za jeho volantem Andy ztratila? :) Tak si ho kup ty a bude klid...... :)

Jinak zase nejake foto jak to u nas vypada, muzi se mohou ztrhat a damy...

Ale obcas i pridaly ruku k dilu a my jsme si sli pinkat ;) Nebo jsem to nemel rikat? :D

a má je opravdu rád, na rukou by je nosil...vlastne nosí :P

No musim se preci o ty svoje holky dobre starat aby mi neutekly :lol:

Odkaz ke komentáři
HavEx je zkratka pro Havirovsky Express coz je hospudka tady na foru kde se sleza banda z tohodle regionu, klabosi o vsem moznem a vymysli co podnikne :)

Jinak kdyz to logo co mam v podpisu je funkcni odkaz primo na topic, budu se tesit ze se potkame :P

Aha, jo tak to je :-)

Odkaz ke komentáři

Tak mame tedy umyto, a zatim i prezuto. Na nove 16" jeste chybi gumicky. Tak jsme zatim dali starsi 15". Tady mate par fotecek lilo jak je krasne umyta. Jo a jeste tady mate par fotek noveho kormidla ktere jsme koupili od Janka. V pondeli pujde tam kam patri :)

post-3498-1271505122_thumb.jpg

post-3498-1271505172_thumb.jpg

post-3498-1271505223_thumb.jpg

post-3498-1271505258_thumb.jpg

post-3498-1271505294_thumb.jpg

post-3498-1271505442_thumb.jpg

post-3498-1271505538_thumb.jpg

post-3498-1271505642_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Pěkné fotky, ale ty zástěrky je kazí!! :smich: Proč necháváš volant měnit v service ??
Jdu tam delat i neco jineho tak to necham udelat naraz a mam klid.... ;) Tak ja ty zasterky teda sundam no....... :smich: Ale az pristi mesic co obuju ty nove 16" a dam je na Lilo :P
Odkaz ke komentáři
Jdu tam delat i neco jineho tak to necham udelat naraz a mam klid.... ;) Tak ja ty zasterky teda sundam no....... :smich: Ale az pristi mesic co obuju ty nove 16" a dam je na Lilo :P

zasterky nesundavej... ja je pre nedavnem nasadil, desne se mi obijel lak po zime ://

Odkaz ke komentáři

Tak nove kormidlo uz je na svem miste. Jankovi dik za obchod a Blondakovi za vymenu!!!!! Zitra nas na Lilo cekaji zadni tlumice a geometrie. Sebovi diky za dodani tlumicu!!!! Doufam,ze se zitra posuneme zase o kousek bliz k lepsimu stavu Lilo. :)

Odkaz ke komentáři
Tak nove kormidlo uz je na svem miste. Jankovi dik za obchod a Blondakovi za vymenu!!!!! Zitra nas na Lilo cekaji zadni tlumice a geometrie. Sebovi diky za dodani tlumicu!!!! Doufam,ze se zitra posuneme zase o kousek bliz k lepsimu stavu Lilo. :)

Drzim palce at tu geosku konecne udelate ;) pak sem hod fotku protokolu jsem na to fakt zvedavy. (nezapomen zacernit choulostive udaje)

Odkaz ke komentáři
Drzim palce at tu geosku konecne udelate ;) pak sem hod fotku protokolu jsem na to fakt zvedavy. (nezapomen zacernit choulostive udaje)

Neboj Brako budu na to myslet a urcite to tu hodim a jestli mi kluci vrati stare tlumice tak vam to taky nafotim.

Pěkně ses rozjel . Držím palce! :palec:

Diky ale ted nevim co tim presne myslis :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...