xshreck Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 tomu někdo ukrad zadnici :D pěkný, ale mohlo být o pár desítek cm delší O:-) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Libore to ma znamenat,ze vyhral rozum nad blbostma Xshreck: o pac desitek cm je delsi Sharan voe :D :D Tohle je velke tak akorat. Mista je tam v pysk a kufr to ma jako krava Od vcerejska jsem tam uz stratil dve veci :lool: Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Bude nove tema k autu ? Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 pri rozum nad blbostma nevim nevim po tom co jsi mi rikal :D ale pekny aspon u te barvy jsi zustal Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Bude nove tema k autu ? A u tebe? :o Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Maroši bude. Jen co bude čas. Dneska jsem se od 8h ještě ani nezastavil... :( Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Hoj Kubo, tak ti taky chvalim tve skoro nove auticko na tom fotu vypada jako funglovka tak at ti dobre slouzi a uz se tesim jak omrknu na zivo na nekterem z pristich srazu Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Mišo diky. Taky musi vypadat kdyz je po laku Ale i vevnitr tak vypada coz je fakt super. Oprvdu vypada moc dobre A uz jsem si nasel "chvili" a zalozil mu vlastni tema takze bych to tady ukoncil i kdyz s tezkym srdcem. Po Lilo je mi stutno, 4x4 ma sve kozlo. Stitch je takovy tezkopady ale zase o 5 let mladsi a modernejsi. Ti co maji ke svemu auticku vztah tak to snad chapou. Takze tady mate odkaz kde se bude ted pokracovat, ale na Lilo nezapomenu, v mem srdci ma misto. Snad se vam STITCH bude libit Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky