Přejít na obsah

LILO by Kube

Doporučené příspěvky

Rekl bych ze Martin chtel rict, ze jsi to vzal za spravny konec a konecne poradne rozjel opravy Lilo! A ze se vsichni tesime az bude hotova faze oprav a prejdes na fazi uprav :palec:

Aha, tak to jsem si myslel. Uz jsme doma a geoska je udelana..... Konecne.... Tady mate vsichni protokol na kukacku. :palec:

post-3498-1271785056_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Ehm... Je to jenom muj pocit nebo na predku to byl sajgon jak prase :palec: to vis, ja tem cislum moc nerozumim... :palec:

No co vidím já tak to bylo docela dost rozhozený :palec:

Odkaz ke komentáři
Jo, jo Janek má recht s tím jak jsem to myslel. Autíčko můsí být nejprve ve 100% technickém stavu a pak se dělají úpravy a jiné srandičky. Takže jen tak dál. Doufám že nebudete chybět v Malenovicích na srazu!!

Tak ja osobne tam bohuzel budu chybet urcite jelikoz jsem ve stredu odjel zase do ciziny a vratim se az 13.5..... :smich: Ale premyslim, ze tam poslu moje holky samotne..... :lol: Andy nad tim uvazovala a Lilo maly vylet neuskodi....... Ale to by jste se mi o ne museli dobre postarat :lol: :D

Odkaz ke komentáři
Tak ja osobne tam bohuzel budu chybet urcite jelikoz jsem ve stredu odjel zase do ciziny a vratim se az 13.5..... :smich: Ale premyslim, ze tam poslu moje holky samotne..... :lool: Andy nad tim uvazovala a Lilo maly vylet neuskodi....... Ale to by jste se mi o ne museli dobre postarat :lol: :D

hmmm, ty nam teda veris :lol:

Odkaz ke komentáři
hmmm, ty nam teda veris :lool:

Tak pokud vim, tak tam bude mit dobre hlidani v podobe Janka a Petinky takze jsem v klidu..... :lool: :D Jo a sice prijedu 13.5 ale 19.5 zase odjedu a prijedu az 10.6 takze se tam fakt nedostanu coz me dost stve!!!!!! :smich::lol: :D :lol:

Odkaz ke komentáři
Tak pokud vim, tak tam bude mit dobre hlidani v podobe Janka a Petinky takze jsem v klidu..... :lol::lol: Jo a sice prijedu 13.5 ale 19.5 zase odjedu a prijedu az 10.6 takze se tam fakt nedostanu coz me dost stve!!!!!! :) :D :D :angry:

no a co ty delas, ze jsi tak casto v zahranici?

Odkaz ke komentáři
no a co ty delas, ze jsi tak casto v zahranici?

Jak rika Neznalek jsem ridic kamionu a jezdim jen po EU.

Je to řidič kamionu ;)

Jsi me zase odhalil :palec:

JO ŘIDIČ TEN TVRDEJ CHLEBA MÁ :D :D :D

Ja si ob den kupuju cerstvy..... :palec::palec::smich:

No někdy i rohlíky. :( :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

No kdyby jen to pecivo........ :palec::smich::smich::palec::smich::smich:

Odkaz ke komentáři
No a divíš se,když na tom předku tak řádí :D :palec:

Tak jenom trosku no...... :palec::lol: :)

Jinak ted nas pri dalsim volnu ceka obouvani novych 16", pokud klapne navsteva u znameho v Praze tak i vymena zrcatek na Tour, samozrejme ze v barve a elektrice, mozna i vymena chladice na klimu a navsteva u TDIFun, kde se rozhodne co bude dal s motorem. Potrebuju na mem udealt diagnostiku a podle toho jak to dopadne se nutne opravy zmeni rovnou na upravy. Jo a jeste jsem zapomel na vymenu rozvodu!!!! To zase bude nabite volno....... Doufam,ze to vsechno za tech 5dni stihneme..... No a pokud zbyde cas tak s Jankem udelame cervene podsviceni klik ;) Jinak Lilo pred mesicem dostala novy olej a palivovy filtr. To jsme zvladli sami :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak Lilo je uz od ctvrtka u Funa na servise. Uz jsou vymenene rozvody, zkontrolovane striky, vacka a hydra. Jen je mensi problem s turbinou tak se ta oprava trosku protahuje. Ale doufame,ze sve dobre dopadne a Lilo zase bude jezdit jak mladice ;) ;) :lol:

Odkaz ke komentáři

Takze pro vcehny prihlizejici: Lilo uz je doma a pry jede daleko lip nez predtim a to tam jeste neni Hatatitla :rolleyes: Probehla tedy vymena rozvodu, pumpy, remene, gumicek na vstricich a oprava tubra. Rubi si ji ted nemuze vynachvalit a ja se nemuzu dockat az se taky projedu. Pristi volno jdemem opravit tu klimacku, konecne obout ty nove kolecka a mozna jeste zvladnu udelat brzdy, a kdyby bylo moc dobre tak jeste folie alespon na prdel. Ale to se uvidi.....

Odkaz ke komentáři

Tak uvazuju ale ted pred dovolenou na to mit nebudu abych koupil tehlice,trmeny a kotouce s deskama..... To tam ted plesknu zakladni Zimmermany a na Podzim tam bych chtel dat ty silnejsi brzdy z RS nebo z ceho, vsak vy mi urcite poradite :( :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Tak po dlouhe dobe zase zdravim. Takze z novinek. Lilo ted slape jak hodinky a cestu na dovolenou a zpatky zvladla bez sebemensich problemu..... Ujeli jsme cca 2600km s prumernou spotreboui 6l/100km coz je na ni hodne slusne.... Nove obuti ji prospiva.... Dunlopky jsou fakt super. No a dalsi novinka je ze uz jsou por Lilo nachystane 312mm brzdy na predek ale pujdou na ni az na jare. Mame jeste 15" zimaky na jednu zimu tak se mi je nechce zahodit a taky si ty brzdy chci do jara poradne nachystat. Jinak nas stale trapi smimac pricneho zrychleni a jinak uz jen drobnosti jako kryt motoru a par prkotin. Fotecky jsou pres podpis.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak nastaly nejake zmeny. 312mm brzdy z RS se nekonaji ale Lilo ma za to nove predni brzdy od Zimmermanu a taky tlumice s ulozenim a napinaci kladku na renem alternatoru. Ted se ceka na cidlo ESP aby se to konecne dalo doporadku!!!!! :palec:

Jo a malem bych zapomel. Lilo uz je jen moje. Rubi ma od patku 1.10.2010 vlastni auti. Ti co chodi i na HavEx vi jake :rolleyes: A tim bych ji chtel porat moc a moc stastnych km bez jakychkoliv problemu a starosti!!!!!!

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak mam new zpravy z akce Lilo do puvodniho stavu. Po dlouhe dobe se mi podarilo sehnat funkci cidlo pro esp ktere blblo. Uvideme jestli to bude fungovat tak jak ma a nevysere se tam jeste neco jineho.........

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...