DildoGripak Odesláno Červenec 11, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2019 Ahojte, mám pred FL Octu 2 1,9 TDI 77KW - 5kvalt, naj. 220t.km poctivých. cca pred týždňom som si všimol klepotavý zvuk od motora, ktorý je ale počuť len pri zaradenej rýchlosti a pri akcelerovaní. Ak dám nohu dole z pedála, zvuk pomaly stíchne. S vyššími otáčkami je aj vyššia frekvencia toho klepotania alebo čo to je.... Mechanik sa so mnou dnes viezol, počúval "riadiacu páku" - vyzeralo to ako keby ma fajčil, ale naozaj počúval tú páku 😄 Povedal že to je prevodovka KO, vraj to aj na Sharanoch odchádzalo... Poradil mi teda si zohnať nejakú prevodovku z búračky. Moja prvá otázka znie: môže byť problém ešte niekde inde ak ov prevodovke? Naozaj treba celú novú prevodovku? Resp jazdenú ... Druhá otázka: Ak pôjdem do výmeny prevodovky, určite budem meniť aj spojku. Má zmysel do tej octávie vopchať 6kvaltovú prevodovku (samozrejme aj k tomu prislúchajúcu spojku, atď?) Vravel že tam bude pasovať z klasickej 2kovej oktávie 1.9 TDI ale 6 kvaltová prípadne SEAT LEON 1.9 TDI. Čo vy na to? Ďakujem za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.