octavkai Odesláno Červenec 31, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2019 Dobrý den, chtěla bych se optat, koupila jsem si Škoda Octavia II r. v. 2005. Je v pořádku, že i po vypnutém zapalování, se na palubním počítači i přesto zobrazují hodiny a ujeté kilometry? Popřípadě pokud to lze, víte, jak se to dá vypnout, já na to nepřišla. Mám pocit, že při první jízdě to nesvítilo, ale opravdu nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červenec 31, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2019 Po opuštění vozidla za sebou zamknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavkai Odesláno Červenec 31, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2019 před 1 minutou, Martin ASV napsal: Po opuštění vozidla za sebou zamknout. No zamykám, neopouštím auto z parkoviště nezamčené, ale i přesto vidím přes okýnko, že to svítí 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červenec 31, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2019 budíky zhasnú až po uspatí komfortnej jednotky... to pár minút trvá 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavkai Odesláno Červenec 31, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2019 před 49 minutami, tomiq07 napsal: budíky zhasnú až po uspatí komfortnej jednotky... to pár minút trvá 🙂 No, taky jsem si říkala, pak jsem šla okolo nakoukla, ale svítilo i po 3 hodinách, to jenějaké divné, ne??🙄🙄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.